"Kinga a portfolió csusztat mert a világban még nincs recesszió, se az amcsiknál se a németeknél, de nálunk már az van."
igen a pf csúsztat, ahogy nincs 100%-os objektivitás, sem professzionalizmus, ez csak idealizmus, viszont TE is csúsztatsz egy kicsikét, ez nem recesszió sztem, csak az elbaszott gazdaságpolitika következménye, ami 10-15 évre nyúlik vissza, az ipar kiheré...ése óta... és még tudomásul kéne venni: a magyar piac nagyon-nagyon kicsi, így .....
de én nem értek hozzá, hál istennek -:)
szerintem is alkalmas, de ez kevés, ha nem fogadjá el, persze remélhetőleg ez változik... egy fünököm mondta anno, és nagyon igaz: nem elég okosnak lenni, okosnak is kell látszani -:)
na és ha jön a recesszió, akkor a fidesz, mint PÁRT a sok milliárdos tartozását miból fizeti ki??? remélem, a te pénzedből, azután, hogy még a villamos vezetőket is leváltja polgári körösre....
szerintem hosszútávon a pol. életből távoznia kellene a Sólyomnak, az Orbánnak, a Gyurcsánynak és a Semjénnek, első körben...
szóval már a világgazdaségi recesszióról is a gyurcsány tehet, jóóó -:) magyaros észjárás. Csak mielőtt a Viktort megválasztod, lágy szíves magyarázd meg neki mi az a nagyságrendi növekedés, hogy az 10x-es, ha már ígérget, a Varga Misinek úgy látszik nem sikerült -:) végülis mindegy ki a stróman, bár kicsit gusztustalan a pali önmagában is, főként, ahogy az ideológiai nézeteit váltogatja. Gondolom azért mindenhol vannak értelmesek is -:)
"Ne felejtsd el, hogy ilyen olcsó mukikat melózni legközelebb talán Calcuttában kapsz doki. Kibárják ezt is."
Persze hogy kibirják majd ezt is mert átmennek a fejlett országokba igy szlovákiába meg Romániába dolgozni, a szocikat meg majd megkövezik a nyugdijasok mert nem lesz miből fizetni a nyugdijat...
szóval már a világgazdaségi recesszióról is a gyurcsány tehet, jóóó -:) magyaros észjárás. Csak mielőtt a Viktort megválasztod, lágy szíves magyarázd meg neki mi az a nagyságrendi növekedés, hogy az 10x-es, ha már ígérget, a Varga Misinek úgy látszik nem sikerült -:) végülis mindegy ki a stróman, bár kicsit gusztustalan a pali önmagában is, főként, ahogy az ideológiai nézeteit váltogatja. Gondolom azért mindenhol vannak értelmesek is -:)
Spade rajongók kávéháza.