nem a gyurci nem buktatta meg aaaa..... közgáz eltés "okosokat" cselédi múlttal, akik nem tanulnak továbbta sem, de diplomájuk , az van, de imádlak és ne duzzogj. Te jó vagy, és előbb utóbb minden kiderül -:))))))) nekem nincs közgázom, mégis meghívtak a közgáz tagozatra, de nem mentem el -:)))))
Spade, KÖSZÖNÖM, bár a pü szerktor teszi tönkre a gzadaságot, ez gyurcsány nélkül is és vele is megy -:))))) ma hófehér csipkés a bugyim, csak hányingerem van, remélem, "csak" terhes vagyok -:)
Bár nem akartam ebben a kérdésben megnyilvánulni....
rövid véleményem a kamatemelgetésekről, ez a jegybank részéről totál lúzer lépés,azzal hogy az olajár begyűrűzést akarják az erős forinttal meggátolni akkora baromságot csinánálhatnak mint amnikor 30 évvel ezelőtt azt mondták hogy a magas olajár nem fog magyarországra begyűrűzni és vettük fel nyakló nélkül a hiteleket. Úgy látszik van ebben valami természeti törvény hogy ha emelkedik az olajár akkor meghülyül a magyar gazdasági poltika. Ennek amit a jegybank csinál akkor lenne érteme ha azt mondanánk hogy az olajár csak ideiglenesen lesz ilyen magas, de ha nem igy lesz akkor nagy bukta lesz belőle. És akkor kisiskolás elméleti felkészültségű statisztikai grafikonokkal indokolják a várható hatást az elmúlt 3-4 év alapján, akkor amikor a feltételekből ma semmi sem igaz akkor nem volt olaj sokk nem volt élelmiszer sokk nem volt hitelválság viszont volt a megismételhetetlen belépési effektus, és volt konvergencia mert gyorsabban fejlődtünk mint azt EU most meg lassabban. Tehát az alapvető feltételekből semmi de semmi nem ugyanaz ilyen esetben ilyen statisztikai adatokat mutogatni csak annyit jelent hogy az egyetemen az illetőket meg kellett volna buktatni, nem pedig beemelni a staffba....persze ne legyünk vakok, a kormánynak ez láthatólag tetszik mert így a kamatadón nagyobbat kaszál, de ez ostoba rövidtávú utánam a vízözön politika persze gyurcitól mit is várhatunk mást, hiszen ezzel tönkre teszi évekre a gazdaságot, de hát ez kit érdekel....hát röviden ennyi....
".(.........növekedés kontra infláció, exportszektor kontra devizaadós háztartások...........)" ???? Nos, a zárójeles rész, a lényeg, sztem márha a szép csipkés fekete bugyikákon túlmentümk -:).................., akkor szívesen hallgatnék Spade dokitól és Buxertől? -:) Mi is bővebben, Spade?
".(.........növekedés kontra infláció, exportszektor kontra devizaadós háztartások...........)" ???? Nos, a zárójeles rész, a lényeg, sztem márha a szép csipkés fekete bugyikákon túlmentümk -:).................., akkor szívesen hallgatnék Spade dokitól és Buxertől? -:) Mi is bővebben, Spade?
az irigység hatalmas irántam női fronton, mi? nem győzöd, de nyugi csak amerikai cégnél lehetek, nem konkurrencia, engem nem érdekelnek a nők a pult mögött -:) Leállíthatod a nőidet, nálunk nem ez a divat -:) picit sem vagyok féltékeny max. hányok, ilyen emberekhez nem volt szerencsém, de alázattal szeretettel vonulok, úristen........
(az utolsó mondat a lényeg)
"az, hogy kik a bét tulajdonosai, csak azután vált a közfigyelem tárgyává, hogy az osztrákok vezérlik a zenekart a magyar parketten. Korábban a kutyát sem érdekelte a részvényesek kiléte. Sőt szinte nyűg volt a tőzsdében tulajdont birtokolni. Ha ez nem így lett volna, aligha sikerül ügyes magyar spekulánsoknak összevásárolni a bét javát, majd nagyot kaszálva eladni az osztrákoknak. A nagy sírás-rívás akkor kezdődött el: valahogy rögtön fontos lett, hogy a tőzsde nem a mienk. A kuruc labanc csata taglalása azonban jórészt elfedi azt, hogy a bét fő baja az, nem az hogy kié, hanem, hogy milyen.............
..
.
Nemzet brókerei, egyesüljetek! Mert, ha nem teszitek, nem tudtok mégegyszer meggazdagodni abból, ami nincs.
hol a Spade???? Hiányzik. Meghívtak a nagy közgazdászok a közgazdász tagozat megbeszélésére, na ott előny lesz a külsőm -:Ö, bár mindig nadrágkosztümben járok munkába-:ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Spade rajongók kávéháza.