NIS, földközi tengeri földgázmező, Közép Európai stratégiai tároló, mi jön még??? 😁 Csak kapkodom a fejem én is, pedig én tavaly is optimista voltam. 😀
Évek óta írom, mondom, mindig is a MOL-ban volt a legnagyobb lehetőség a BÉT blue részvények közül. Most eljött a végre a MOL ideje. Nem gáncsolják, véreztetik, hanem végre valóban stratégiai vállalatként kezelik. Hajrá új Magyar Kormány, mutassátok meg mit hagyott ki az elődötök! 👏
Remélem, hamarosan a horvátok irányából is valami enyhülést mutató lépés következik, és belátja végre a régió összes kormánya, hogy érdemesebb a MOL-al együttműködni!
Az olaj közel 10% esett. A MOL-nál múlt héten esett le az osztalék. Mégis kevesebb mínuszban van, vagyis valójában emelkedett. Te meg csak trollkodsz. 😂
Egyszerű ember vagyok. Természetesen megyünk tovább! 10% nyerővel számoltam...szóval a többi bőven ajándék😉 Hogy is mondjam?vagyok végig😁 Nem vagyok nagyra vágyó ahogy írtam is a 10 %ot.Én ráérek, hogy is szokták mondani " a halott befektető a jó befektető" természetesen nem szándékozok távozni az élők sorából hiszen még szabim is van bent😁 Komolyra fordítva,van egy céláram nem is rejtem véka alá 6000ft, majd amikor eléri eléri. Nem ugrálok ki be. Természetesen az oszti is forog vissza!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.