Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 08:48

linda topicja  

Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.

Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.

ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 10:15
Előzmény: #2799  Törölt felhasználó
de az is biztos ,hogy soka ntudták előre.
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 10:14
Előzmény: #2798  Törölt felhasználó
ezt biztosan tudom ,hogy sok tpasztaltnak is meglepetés volt, de ugye aki jó stopokat alkalmazott vagy gyorsan kapcsolt, mert volt plsuz tartalékja, az csak röhögött az egészen és jól bevásárolt az alján.

az a baj ,hogy tudod ,hogy kezdődik, lassulás aztán fordul, pár nap lefelé,, akár durván is, de ez eddig akár a zsokásos forgatókönyv is lehetne, aztán vételi kedv, optimizmus és midnen rendbejön, de májusban nem, csak esett csak esett, olyan papírok és olyan szintek amik pffff..

Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 10:04
Előzmény: #2797  Törölt felhasználó
Jó reggelt mindenki!
Hű, nekem is az álmom a ház nagy kerttel:)))

Egyébként írjatok már arról valamit, hogy tavasszal lehetett érezni valamit az esés előtt? Sejtettettek valamit vagy jött mint derült égből villámcsapás?
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 09:52
Előzmény: #2796  Törölt felhasználó
basszus most beültetted a bogarat a fülembe, realizáljak, vagy nem? vagy egy részét? a syni májusban is jóltartotta magát emlékszel?

Biztons érzem ,hogy ha most eladom akkor fellángol és elrohan, de még abban sem vagyok biztos, hogy a karach a syninek is krach lenne.
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 09:47
Előzmény: #2795  Törölt felhasználó
még csak szerptember közepe van ; ))

equitasék még akarnak synit venni? aszondja a célár teljesült, lehet hogy nekik teljesült a x fibo szint ,dehogy az én céláram enm teljesült az bizti :D
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 09:38
Előzmény: #2794  Törölt felhasználó
Jaj t elindus más vagy mint én, parasztgyereknek, csak a főd ami a szivét megmozgassa!!!!

ilyen szériába negyszerűen nem akarok eladni, gyengén muzikáltam eddig az évben, és most szeretnék villantani is valamit.

na majd meglátjuk
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 09:21
Előzmény: #2793  Törölt felhasználó
Bumbi,muszáj ,h krach legyen,és általában októberben van,nézd vissza a múlt éveket vhol,mittudomén hol,ne kérdezd :)
a syni beszerzéseid klasszak,de a profitvédő stopok is csak arra jók,h a nygylát megmentik ,de akkor is megüt a guta,az elmaradt haszon miatt,ha igazi "nő " vagy :)
és azért sztem nem az a synisek legfőbb célja,h tégedet kiüssenek ,ne parázz tőlle ...

a házról meg annyit,h amíg lakásban laktam az álmom a ház volt nagy kerttel,mire teljesült,jöttem rá,mekkora marhaság volt,csak a gond van vele ,elég lenne egy lakás kis kerttel ( a napozás miatt ) és a többi zsével mekkorát tudnék tőzsdézni ,micsoda muri lenne !!!

Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 09:09
Előzmény: #2790  Törölt felhasználó
legyen bumbi, ennyit megérdemel a szófosó nőimitátor :DDD

ahogy modod, én is szeretném eladni a részvéyneimet mikor esik aztán mikor emelkedik visszavenni, de tényleg, ember nincs aki ezt perfektül meg tudja csinmálni, nemhogy én.

muszály ,hogy októberben krach legyen?

egyébként olyan jók a siny beszerzéseim, hogy rpofitvédő stopot tudok alkalmazni életemben először a krach ellen :D

De barni szerint meg ez itt am agyar ugar, és mivel "mindenki " tudja ,hol vettem, ezért parázok ,hogy kiütnek direkt :DDDDDDDDDD

ahogy látom különben nem ment el a synitől snekinek ak edvea nnak ellenére,hogy tegnap pangás volt.

én házra gyüjtök lindus, ezért a pénzéhség.
de inkább játéknak fogom fel.
mer élvezem is ám
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 08:59
Mai napról csak annyit ,h stagnálást gondolok rá , fotit azért adtam,mert nem óhajtok mostmár semmiben se ülni,és lutrinak tűnik most.
Syni a befektetésem most, annak jobban látom a jövőjét,kis humet,és a többi arra vár,h legyen végre vagy egy jó bukta,vagy vmi,amibe érdemes rövid távon fektetni.Hát így álunk most részemről. :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 08:56
jo regelt a lindasoknak

tegnap megint nem tudtam forumkozelben lenni, ma sem biztos, hgoy tudok, de lelekben veletek vagyok :D
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 08:15
Előzmény: #2787  Törölt felhasználó
JgY,vagy Bumbi,méket szereted jobban ?ezentúl úgy foglak hívni .
Jókat röhögtem rajtad ma reggel ,jópofa srác vagy :))
a syni,belátom,h long story ( vajh jól írtam ? )
csakhogy én utálom az ilyeket,meg ha utána néznél az ilyenféle longstoryknak pl foti ,mennyivel többet lehetett kaszálni,ha közben ügyesen ráfeküdt a hullámokra !
az más kérdés,h nem létezik élő ember,aki eztmegtudja csinálni,ezért tényleg marad a türelmesebbeknek a beleülés,de ha belegondolok,hogy jön az őszi ,októberi menetrendszerű krach és mondjuk leesik 8xx-ra ,a szívbaj kerülget ,és köszi,abból nem kérek !

Amúgy már mindenféle élményem volt és a napot mindig szerettem ,a pénzzel meg úgy van az ember,h adig fontos,amíg nincs annyi,amiből kijön,mióta kijövök,elég,és nem akörül forog a világ,de erre is mindenkinek magának kell rájönnie.De ennek nem mond ellent,h nem üt meg a guta,h kimaradtam az otirallyból,mindenkimaradt helyzet miatt megüt ! :)
A szép időt meg azért kell kihasználni,mert gondolj bele,jön a hosszú nedves ősz,hideg tél,ülünk majd eleget a gép előtt,majd akkor jatszadozunk eleget ( csak lehet nem lesz mivel )
na ez jó hosszúra sikeredett ,bocs
a fotit tegnap azért eladtam
Törölt felhasználó 2006. 09. 15. 08:00
Előzmény: #2785  Törölt felhasználó
sziasztok !
Feri,
hát igen ....,nagy vihart kavartál a novoddal,jogosan is vagy büszke :)))
a synivel ne kapkodj annyira sztem,bár amit Jgy mond én se bírom kivárni,szóval,
ahogy tetszik ...... :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 23:31
Előzmény: #2787  Törölt felhasználó
Ez kifejezetten tetszik:

"Egyben biztosak lehetünk: mindkét főtulajdonos az árfolyam jelentős emelkedésében érdekelt, és azt is pontosan tudják, hogyan idézhetik ezt elő.
"

link
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 23:19
Előzmény: #2772  Törölt felhasználó
Lindusm a sinyt 1500 -on tervezem eladni, de ha jól megy akkor 1700 körül.
Lt strory ahogy green mondaná :D

Ez az én nagy dobásom idén, ha már nem jött be a humet, a rába, a konzum egyenlpőre, és stb :DDDDD

Mindenkinek lehet egy nagy dobása évente nem igaz?

Tudok várni, jó pluszban van, persze fostoskodhatnék, de lindus, eccer élünk vagy miafranc.

ez az első befektetésem tőzsdés koromban (de hülyén hangzik, én mint tőzsdés pf) , na szóvla ez az első ,hogy jól vettem valamit ,hogy nem tötyölt az árfolyam először a beker áram környékén aztán alatta , és nem kellett várakoznom ,hogy pluszban legyen, ezt most elkaptam, és míg ezen elgondolkodok várom ,hogy menjen még.

Nem tudom láttad -e a cikkrészletet amit bemásoltam, a cég venni fogja magát.

tudom ,te nem bírzs poziban lenni 1 hétnél tovább , de én már meglassúdtam :)

Volt valami halálközeli élményed ,hogy ennyire napmániás és pénzellenes lettél?

Egyébként teljesen egyetértek, a tőzsde egy nagyon jó játék lehet ,ha nem veszi túl komoyna az ember szórakoztató. De a nem komolyan vevés nem azt jeleneti ,hogy elkszalasztjuk a jó kis lehetősáégeket ?!!

neem
surfolunk a hullámokon Hehee :D
pami2 2006. 09. 14. 20:37
Előzmény: #2785  Törölt felhasználó
az amik már leheletyni +ba....de ez felháborito hogy mindig velünk csesznek ki . jön 1 gyenge hir náluk amire bepánikolnak és hazavágják az ucso 1.5 oránkat ....mi bezárunk ők meg szépen megemésztgetik és rájönek hogy még mindig süt a nap
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 20:27
Előzmény: #2784  Törölt felhasználó
Sziasztok! Ma egésznapos kikapcsolóüdáson voltam. Gyerekek! Ezt a synit nem kellett volna 1100-on eladni? Márcsak azért is, mert 1070-en vissza is lehetett volna már venni. Más: Szinte büszke vagyok már magamra, hogy a 98db-os Novotrad eladásom(98ezres tranzakción) 3napja forog a közvélemény:), BB24 teljes regényeket írt már be!:)) Következő novo rallyig más papírokban forgunk!:) Resszkessetek, mert van még 2db Novom a sok syni mellett!:)) Más nincs, ma ugye nem csináltam semmit, utólag visszanézve jobb is, mert oti nem ment tovább, fotex mégjobban beesett.. még jó hogy TDT-re vettem azt is tegnap, most ülnék benne 655-ön.
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 15:42
Előzmény: #2783  zolee
Zolee,ahogy halad a grafikon ,semmi se elképzelhetetlen,de nem is biztos,hogy rossz lenne ( bár én nem értek hozzá )
de az olajár egy dolog ,más dolog a finomítói margin ,asszem ez a fontosabb és az alacsonyabb árnál is szempont ....szóval az olajtársaságoknak se biztos,h rossz lenne,de a tőzsdéknek egész biztos,hogy jó sztem ( alacsonyabb infláció ,elmaradó kamatemelések ........)
zolee 2006. 09. 14. 15:34
Előzmény: #2782  mezuska
link

he? 40 dolcsis olajár? ez hihetetlen. nem elírás?
mezuska
mezuska 2006. 09. 14. 15:28
Előzmény: #2781  Törölt felhasználó
ricsit már duplán nem értem, visszament oda ahonnan elindult!!??
Törölt felhasználó 2006. 09. 14. 14:37
Előzmény: #2779  mezuska
1.talán húzzák az oroszok ? ( megy az RTS )
2. talán,mert minden megy ,ő meg elöljáró szokott lenni ?
3.talán,mert az otiból átszállnak ,
az olaj ára miatt,meg jobb vételnek tűnik a mollinál ?
4. talán,mert a Q2 óta az egis nem ment igazán,és most az húzza ?
5. ez lehet az igazi ok ......

Topik gazda

susalinda
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek