Mar tl112 is sold out :D meg jo hogy nem adtam el semmit belole tl110 van még . Valahogy ilyen gyujtogetesnek tunik ez nekem , amikor meg elengedik mehet fel
TA mentesen én így kereskedem a hetekben: 1: Az usa-iráni háború mozgatja az árfolyamot amibõl drága olaj és inflációs félelmek jönnek. . Nézem a WTI-Brentet és az snp-t, Daxot és az OTP-t. Én hiszek abban hogy valamikor megegyeznek a felek legalább októberig, így otp tl-t csipegettem pár naponta több részletben és el is felejtem azokat, nem ugrálok. Akinek magas a vérmérséklete vehet EURHUF shortot (erõsödik a forint) vagy WTI/Brent shortot. Otp-t várom kb 46.5 ezerig valamikor ha megbékélnek, talán augusztusban? Ha nem akkor várok õszig/télig.:) Elég rossz a hangulat + nyári lappangás is van, de no para legalább az otp olcsó(bb)
https://kephost.net/p/m5EExSo6vbrDY6ANuQGmrQ.png Ez a kép mutatja be ezt a robotizált mozgást: Jön az m1 bollinger megmászása, várják a longos brigádot, ha nem jönnek, érdeklődés hiányában jönnek az erősebb piros gyertyák. HA
így lesz, küldök róla képet, hogy mekkora egy kamu ez a mozgás
ilyenkor.a görbülő m1 középig visszapatt, utána "ha úgy lesz" koppan az
alján és tolja tolja, de amikor először megérinti, akkor
"törvényszerűen" pattanni kell róla beszakadt. "csak szólok", a chart már 28800-at mutat... MEKKORA boldogság lett hirtelen
Az olaj csinált egy fej vállat. 84-84 dupla csúcs napon belül. Lejött rést tölteni 82-re, vagyis 81.5-re, de erőlködött vissza, megépítette a jobb vállat 81.8-al, majd aláhullott. 79.6-ig. Mit írtam? Hétvégén megsorozzák egymást, hétfőre béke van, Irán már tárgyalna is, de miről? Hogy a bal vagy a jobb lávukat lövi ketté Trump legközelebb?
DAX már meg is fordult, NQ is. A hirtelen mozgások eredményeként a bollinger szalag kitágul, és mélyebbre csúszhat, ha nincs aki tartsa az emelkedést. Longos, aki longolt, pakolja alá a stopját, shortos meg látja, hogy esik, a kettő eredője, hogy esik. Jön az m1 bollinger megmászása, várják a longos brigádot, ha nem jönnek, érdeklődés hiányában jönnek az erősebb piros gyertyák. HA így lesz, küldök róla képet, hogy mekkora egy kamu ez a mozgás ilyenkor.a görbülő m1 középig visszapatt, utána "ha úgy lesz" koppan az alján és tolja tolja, de amikor először megérinti, akkor "törvényszerűen" pattanni kell róla, mert mekkora long paripa van?! Az.
OTP részvényesek ide!