Te még mindig nem érted, hogy a Brent és a WTI is valójában egy tőzsdei termék. Így tehát, mindenki belelátta a fej vállat, amit emlegettem, nézd vissza a nap elejét, mit írtam, 100-as Brent dönt, döntöttek. 100.3-ról megküldték a 110-et. Ha longod van, nagy tételben: nagybüfiként arra mozgatod az árfolyamot, amerre Te akarod, zárod a shortokat, tolod a long pumpát, ami a csövön kifér. Kifüstölték a shortosokat, mert mindenki a fej vállat várta, letérdeltek. Most jön a forduló. Elfogyott a short mana, már nincs értelme felfele haladni, felfele csapkodni, mert azért 100-110 : 10%-os napon belüli rally. Kiszélesedett bollinger. Rommá fogják verni 110-ről a Brentet, mert ilyen a tőzsde. Most már lehet esni, mert a nagyok ezt akarják. Miért nem esik az OTP, miért nem esik a Nasdaq? Mert ez az egész csak egy színjáték. Tudnod kell előre, mi az előadás.
Nem elég, ha a tankereket nem engedi át? Brent 120>81>110. Kb. ez is ismét egy eltúlzott reakció. Én nyitottam egy olaj shortot, Brent-et nézve 109 körül. 110 feletti logikával stoppolom, hogy "mára ennyi" és korrekció. Longos realizál, talán. Shortos nyitogat, mert hiperbola van, aztán lehet reggel tapsolunk a 120-nál megint... Isten barmai de tényleg.
olajár 109 ha így halad ma 110 lesz..... izrael a világgazdaság bedöntésén ügyködik ? :D usaban nem szeretik a magas olajárat.... szóval ennek trump se örül
perelni kell izraelt meg az ensz ell leállítani Az izraeli légierő a világ egyik legnagyobb, Katarhoz és Iránhoz tartozó földgázmezőjének infrastruktúráját támadta. A South Pars mező elleni akció hírére az európai gázár azonnal megugrott, miközben az olaj is meredek emelkedésbe kezdett az eszkalációtól való félelem miatt. A lépés egyben arra is utal, hogy Washington és Tel-Aviv között nincs teljes egyetértés a konfliktus kezelésének stratégiájában./portfolio/
mindjárt 109 az olaj.... abban bízok hogy a nagyok már pozícionálták magukat ezért nem fognak nagyon mozdulni pláne otira tekintettel..... ha így van nem kéne már hogy essünk.
OTP részvényesek ide!