Ez most nem arról szólt, hogy minél több pénzt vegyenek ki az emberek zsebéből, hanem arról, hogy minél több részvényt. Az Oti vezetése meg próbálta védeni a befektetőit, és szvsz. ő az erősebb. Csak a pánikolók ezt nem tudták.
mit akartok egy olyan országban, ahol a lakosság 5%-a szerint már kész a 4-es metro, sőt, a 3% már utazott is rajta."
egyébként ennél hülyébbeket csak amerikában találsz.
ott éltem egy darabig és többek között egyszer azt is megkérdezték tőlem,hogy merre van a tizenkettedik emelet?
a hatodikon voltunk.....
lah
nem gondolod, hogy a pénteki intézményi eladások mind nyereségesek voltak? Ültek rajta 2004 márciusa óta (akkor került az otp 3300 fölé), hogy 4 és fél év elteltével kis nyerővel kiszórhassák. Hát persze...
alh
nincs pénzük - kp-jük - nem tudnak államkötvényt venni meglévő pozíciók felszámolása nélkül. Ugye nem gondolod, hogy a pénteki intézményi eladások mind nyereségesek voltak? Mikor volt az otp 3300 alatt? 2004 tavasza előtt...
Ültek benne négy évet, hogy most még kisi nyereséggel kiszórják. Hát persze...
szerintem meg a nyugalapok nemfognak részvényt eladni, ki az aki 50-60%-os bukót akar realizálni..? inkább ezentúl csak államkötvényt fognak venni, részvényt meg nem....
ha amerika pluszban nyit,a mértékétől függetlenűl én egy 4150 -4200 as zárót feltételezek.
bár lehet ez még korai becslés....
ha pénzt akarnak kihúzni az emberek zsebéből én mindenképpen oda tenném.
amennyiben ennél magasabb lesz akkor holnap már túl "drágának"tarthatják egyesek....
egy 4200 körüli záró tudna nagyon csábító lenni holnapra....
na meg egy +-os amcsi záró
SZVSZ.....
"a héten elkezdik a manyupok önteni, hogy a kp-ért államkötvényt vehessenek"
Ez a már meglévő pozíciókra is kiterjed (ami hosszútávú befektetést feltételezve oltári nagy baromság lenne, hisz ezeket az elmúlt 1-2 évben építették ki), vagy csak a már folyamatban lévő pozíciófelvételeket szüneteltetik?
Ha romlik a forint, nő az infláció, így elkezdik növelni a kamatokat. A "magas kamat"-ra pedig a kisemberek elkezdik belapátolni a lóvét a OTI-ba. Igaz, hogy a pénzromlás mértéke nagyobb lesz mint a kamat, de hát ez a 90'-es években sem tűnt fel senkinek. Az OTI-meg bődületesen jól járt.
OTP részvényesek ide!