Igazából ma egy választ kaphatunk, hogy végre sikerült-e a befektetői fejekben beazonosítani, ki az, aki bajban van és ki az, aki válság ide vagy oda, de továbbra is jó teljesítményt nyújt.
Ha a mély nyitást emelkedés követi és összeszedi magát az oti, akkor nem várok komoly esést a közeljövőben sem, hacsak a funda nem ad neki alapot.
régota várok egy olyan (ilyen) napra amikor komoly esést igazi FEKETE napot (legalább 5-10% esés a BÉTen)láthatunk én hiszek Greenspan-nek, Sorosnak , és többi komolyabb tradernek , jójó tudom biztos short poziban ülnek de ök azok akik folyamatosan modják már vagy 9 hónapja hogy nagy a baj és hogy nem lehet meguszni hanem át kell esni rajta, azota estek is tözsdék 20-50 % ot! csak nehogy háború legyen a vége SZVSZ , azért ennél optimistább napot mindenkinek :D
Szerintem meg pont ellenkezőleg, nagyon nagy a baj. A világ egyik legpatinásabb/legnagyobb bankjának csődjét akár a héten be is jelenthetik, ha nem talál befektetőt...........
a kormányzatot elfelejtheted. kijelentették, hogy nem fogják az adózók pénzét a lb.-re költeni. a fed és a piacfelügyelet csak sürgeti az intézményeket, hogy fogjanak össze és mentsék meg. a kormányzat most fogja elengedni a bankok kezét. a m.l. is kezd ebbe a helyzetbe kerülni. végük ha egymást nem segítik ki.
A cikkben azt taglalják, hogy kinyitottak New Yorkban egy OTC derivatív piacot a délután folyamán, ahol a 2 órán keresztül zajló üzletköések azt mutatták, hogy a piac egyérelműen a Lehmann csődjére készül.
Ahogy elõzõ héten, most is jutott egy váratlan hír a hétvégére. A legfrissebb hírek szerint az amerikai kormányzat és egyes brókercégek megpróbálják megmenteni a csõd közelében álló Lehman Brothers Holdingot (pontos információk még nincsenek, de a piacon ismét úrrá lehet az optimizmus egy-két napra)....Az elemésközpont viszont így tálalja...
OTP részvényesek ide!