Az Erste honlapján valahogy úgy olvastam, hogy ha "nem történik kötés azon a szinten". Tehát mindkettőnél lehetséges a 0 maradvány, réssel nyitáskor, elsősorban. Napon belül ritkán ugrunk, hogy a kötésit is elérjük. (vagy soha)
Számomra egy fontos indikátor a forint ereje és a BUX-index. 2021-ben 53 ezres BUX-indexnél ért az OTP részvény majdnem húszezer forintot. Látni kell, hogy a BUX-index történelmi csúcsközelben van. Addig, amíg a BUX-index 52 ezer felett van, nekem úgy tűnik, hogy az OTP sem akar 12 ezer alá menni, de már ott is kényelmetlenül ácsorog, 11,5-ről vissza is ugrott a közelmúltban, azóta araszol fölfelé. A forint gyengüléssel pedig egyenes arányosnak mutatkozott a részvény értékének csökkenése, bár nem ugyanolyan mértékben. Szerintem az 52 ezres BUX és a 330-340 közötti dollár és 370-390 közötti euró egy olyan gazdasági környezetet mutat, amiben az OTP részvény értéke 12 ezer felett van.
Szia. Ha oda "elmászik" akkor ezt már nem engedik Certi korlát 13.272 ( valaki írta ma válaszban). Nyári pangás viszont a kezdetét vette mindenhol..... :(
Ha a kiütés elérné a kötési árat is, akkor azt hiszem, hogy 0 lenne a maradványérték. Ilyen a long certiknél szokott inkább előfordulni, hirtelen eséskor. Short certnél esetleg egy réssel nyitáskor fordulhat elő.
OTP részvényesek ide!