Viszont én sem értek hozzá, és nem tudom a választások miként befolyásolhatják hétfőtől az otp árát. Jobb vagy baloldali győzelem merre viheti. Mi a véleményetek?
A célárat kidobó nagy istenek sem szentek, valamiért vagy valakinek a megbízásából röffentenek be valamit, ők sem tudhatják, csak egy kis szinttel vannak feljebb tudásban a fórumban lévő jósoktól, tehát két út van továbbra is, fel vagy le! Annyira bizonytalan minden, nincs az az Iten aki megmondja mennyi lesz az otp 1,3,6 hónap múlva.
Akkor ne rám figyelj, de a tények makacs dolgok. Semmi olyasmit nem mondok, ami nincs a realitás talaján. Ráadásul itt vannak már adatok is. Először jött a JPMorgan a 13250 Ft-os célárával, aztán eltelik pár hét és már jóval lejjebb vitte egy következő elemzőház. Ha 1 év múlva 12746 Ft-ra teszi, az számomra nem bizalomgerjesztő hosszú távon. Szerinted 1 hónap múlva egy következő elemzőcsapat mennyire fogja belőni, ha még mindig megy a háború? Közben már Viktor, 2 nappal a választások előtt, óriási európai válságról és élelmiszerhiányról beszél. Nem tudom hogy vagy vele, nem hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy most gyorsan OTP részvényt vegyek.
Nem én, hanem a dezinformációk húztak téged is csőbe. Ha tiszta szemüvegen keresztül nézed a helyzetet, akkor láthatod, hogy a béke nagyon messze van, ergo az OTP bukása nagyobb lesz, mint amit bárki is gondolt. Erre veszed a papírt? Nem túl bölcs dolog szerintem. Egyre alacsonyabb célárakat dobnak ki rá, ahogy telik az idő. Hamarosan jönnek majd a 12K alatti célárak is. Én most tutira veszem a bankadót júliustól, mivel üres az államkassza.
Segíts már kérlek! Mire alapozod az ennyire tuti információid ? Én férfiasan bevallom, még csak tanulom a tőzsde igen komoly és félelmetes világát, de meg merem kockáztatni, soha nem mondanék, írnék ennyire tényszerűen olyan dolgokról amik abszolút szubjektívek. Aki két napnál többet tölt itt, láthatja, hogy folyton megy lebeszélés a részedről, tehát senkit nem fogsz tudni csőbehúzni...
Mivel elhúzódok a konfliktus, ezért az idő az OTP ellen dolgozik. Egyre nagyobb bukót fog összehozni. Nem adok pár hetet és bejelentik a bankadót is, az megadja neki a kegyelemdöfést.
OTP részvényesek ide!