Dax kilőtt,ez meg nem igazán,nincs tőke benne ez a 4%-alék nem sok.......Dax lassan vissz megy óda ahonnan lezúgott....
Törölt felhasználó2022. 03. 28. 13:10
sziasztok ! 2 éve tőzsdézgetek kb 10 misivel, (fele revolut, fele magyar részv főleg otp) eddig még nem szóltam ide se bele, mert rohadtul nem értek hozzá, mindig csak a pillanatnyi intuiciómra hallgatok, eddig aránylag jól... ( szerencse) (bár részben én is beszorultam az otp vel csak 15000 körül adtam el a nagy bukóba na háboru miatt de 10000 alatt visszavettem... szóval én ugy látom hogy a covid óta rohadtul mindegy a technikai kép, ellenállások stb, gyakorlatilag mindig a napi hirek döntenek mindenben ( igy a kezdeti grafikon tanulási lekesedésem hamár alábbhagyott ).... annyit azért kérdeznék tőletek hogy mért van akkora nagy jelentősége annak hogy mekkora forgalomban adják vagy veszik a papirt ? valami egyszerú leirás erről valahol esetleg...
Szerintem nem ez a fontos kérdés. Mindkettőre van esély. Megint a békét árazzák. Szinte biztosan újra pofára esés lesz. Nálam az a kérdés, hogy mikor fog fordulni ennek hatására.
Én veletek ellentétben használok stoppot. Ráadásul csak napizok. Arról nem is beszélve, hogy múlt héten nagyon sokat kerestem shortokkal, szóval nyugodt a hangulatom.
OTP részvényesek ide!