Nagy kérdés, hogy 11ről csorgunk vissza, ha innen. 04.28tól volt egy ilyen alakzat a lecsorgás előtt, de ha abból indulok ki, kell még egy fel. De ahhoz usát fel kéne rázni záróra. Csak hát tesla, fb pont ezek éppen nem remekeltek. Szóval. Short. De félek megrakni. Bennem van az előző miatt egy kis rossz érzés.
35 évesen most eljutottam oda, hogy lassan nagyobb sajnálatot érzek az alsóbb rétegek jövője iránt, mint aggodalmat aziránt hogy saját magammal mi lesz. a jövőképek amiket festegetnek, szívszorító kezd lenni. na mindegy, koncentráljuk a záróra, nem akartam elvinni a témát. csak "tetszett" a videó. értitek hogy értem.
5-6 percig tudtam csak hallgatni,mert nem akartam depressziós hangulatba süllyedni,sajnos nagyon is valós katasztrófális helyzetet ismertet az adósságokra vonatkozólag,amit hamarosan nem tudnak majd finanszírozni,nem vitte túlzásba az emberke :-(
napi érdekesség egy kedves ismerősömtől. nem csak az ingatlanra hegyezi ki, friss munkanélküli adatokat is vizsgálja több oldalról...nekem tetszett az információközlés egyszerűsége, megértettem :D tudom, tudom, amerika....de attól még érdekes levezetés és pár elem nálunk is megvalósulhat sajnos. https://www.youtube.com/watch?v=oLDm6x-_txc
OTP részvényesek ide!