Én így voltam márciusban a tl25 és tl26 long certikkel, mindig csak hígitottam, és végűl nyakig benne voltam.És mind a kettőt kiütötték. Ez volt nekem a legnagyobb bukóm az elmúlt 5-6 évben.Szerintem tanultam belőle. Azóta már behoztam a veszteséget.
Egyetértek,h.egyre jobb a környezet & egyre jobb lesz a részvény is!ezt villamosmérnökként sem nehéz meglàtni;)jönnek a celaremelesek&inkabb10000hez mint9000hez mutatnak:)kar h.egy hónapja sokan dobtak&pesszimisták voltak pedig jeleztük többen h.atmeneti a helyzet
Igen, elég sok mindenem mutat oda... Viszont ha kényelmetlen a pozi akkor lehet csökkentened kéne, vagy ahogy gondolod... én sem vagyok tévedhetetlen, és volt már, hogy benéztem én is ezt-azt... Ezt inkább úgy kezeld, mint egy elképzelés, aminek most a Citi ellene megy... na de hát mit képzelnek ők... kik ők??? :D :D :D
Ja, köszi. Emlékeim szerint 300 alatti a korr. célárad, nem?
606 most at TS eladás, az már komoly bukó lenne itt kiszállni, uh. hagyom egyelőre, hátha ledolgozza.
El kéne lassan engedjem a short kezét..A tegnappal szemben itt azért más a helyzet, szépet emelkedett eddig, +1,62.Nem nagyon látom, hogy lenyomják innen, csak számított a két céláremelés, ha USA ráharap, szárnyalhat tovább.Az egyik ráadásul a CITI, amit nagyon figylembe vettek a februári zuhanásnál.
Rv szempontból nagyon jó ami zajlik (9k fölöttről vagyok benne), de a tartósfelmenetelhez illene egy kis kori, ami tegnap du. körvonalazódott, de csak nem akar egyelőre.
Ezért írtam tegnap,hogy merjünk nagyot álmodni,de nem mindegy milyen állapotban éri a piacot egy-egy ilyen,igazi bikapiacnál vagy lagymatag bikánál,Fidesz kormánynál én még nem láttam igazi bikát.
OTP részvényesek ide!