Te is kapsz egy pluszt. :)
Szvsz mindkét állításban van igazság. Talán a mérték az ahol a határ húzódik. Persze, hogy elhangozhat másik rv neve is, de az alap mégiscsak otika kell legyen.
Ezért le is írom a várakozásomat no meg a félelmemet.
Múlt héten feltettem egy rajzot egy diagonális illetve az impulzív várakozással. Én a diagonálist várom - ez egyezik Kexelő rajzaival és várakozásával - de továbbra is ott a lehetősége a további felfele száguldásnak.
A diagonális verzióhoz ma le kellene jönni 6050 környékére illetve az alá kicsivel. Onnan pedig még vissza kellene jönni 6200 fölé. Azt követné egy 3-400 pontos lejtmenet.
Ha viszont itt maradunk 6100 fölött akkor száguldhatunk tovább föl. No ez a félelmem. Mert nyakig shortban ücsörgök...
Sajnos most nincs FRSI-m. Nem tudom hogy alakult az utóbbi napokban. Emlékezetből nagyon gyanús, hogy túl sokat jöttünk felfele (nem nagyságban) ahhoz, hogy tovább tudjuk folytatni a menetelést. Kiveri a plafont. Elvileg tehát továbbra is a diagonális verziót kellene csinálnunk. Én tartom magam hozzá.
Hétfőn nyitottam benne shortot. Lesz ami lesz alapon. Betettem zárni 5435-re. Kishitű voltam. 5335-ig esett le. Pedig egy kanóctól szakállig kb 350 forint nagyságú piros gyertyát vártam erre a hétre.
SPX, DOW tegnap epp 0-ra kozmetikazta magat YTD alapon. Ev vegeig inkabb tovabbi kozmetika lesz, azaz marad a jo hangulat. Hatha igy osszejon az 1% eredmeny.
Nyilvan kerdes, hogy mit produkal a piac FED beszedek meg bezs konyv utan.
OTP részvényesek ide!