EGYEDI db-ok is jöhetnek kicseréljük egymás
véleményünket- Így lesz v.így volt
Nem szorítunk vissza senkit pláne ma
átmehetünk akár kötetlenbe is persze amit
ellehet adni- Módjával-
Vagyis Nyugtával a Napot-
-jó Reggelt T. Felhasználók
-Nem akarok senkit kategorizálni
akár retrospektív akár nem,szépen alkalmazkodunk egymáshoz-
Szinte élet művészek vagyunk-
Elvi Független Szabadság felelős-
Konzervatív felelős-
Elengedhetetlen ebben az együttműködés
és Örüljünk már egymásnak-
-Csak röviden mindenbe- Ezt megfogadom-
Engem is erre bírtak és be is Tart.
Nem kapunk,nem adnak nekünk Karriert,ha egymást lenyomjuk- **TALÁLJUK MEG EGYMÁST**
Régieket várjuk illő Tisztelettel
EZ NEKEM A SZLOGENEM-
-Nézeteiért nem bántunk senkit-
A következő héten az alábbi ingyenes oktatásokat tartjuk:
Időpont: 2013. március 05. 17 óra
Bemutatjuk Önöknek, hogy miként van mód napon túli short ügyletek megkötésére az Erste Befektetési Zrt. brókereinek segítségével, hogyan működik a short ügylet, milyen feltételek esetén lehet prompt vagy határidős piacon shortolni, mire érdemes különösen odafigyelni short ügyletek esetén?
Volt jó sok álmatlan éccakám, lesz is gondolom, de totál függő lettem.
El akarom menni forex tanfolyamra és szeretnék megtanulni amerikai-ázsiai piaconon kereskedni és akkor lehet full time egész nap.
Elvonási tüneteim vannak, ha zár a tőzsde. A hibáim a türelmetlenségből adódtak.
Tulajdonképpen a tőzsdézés egy jó önismereti tanfolyam is. Kiartás, higgadtság , tisztánlátás és ÖNURALOM. (de nehéz)
Volt jó sok álmatlan éccakám, lesz is gondolom, de totál függő lettem.
El akarom menni forex tanfolyamra és szeretnék megtanulni amerikai-ázsiai piaconon kereskedni és akkor lehet full time egész nap.
Elvonási tüneteim vannak, ha zár a tőzsde. A hibáim a türelmetlenségből adódtak.
Tulajdonképpen a tőzsdézés egy jó önismereti tanfolyam is. Kiartás, higgadtság , tisztánlátás és ÖNURALOM. (de nehéz)
OTP részvényesek ide!