Információink szerint duplán terhelődnek az OTP-ügyfelek számlái bizonyos esetekben, de a bank már dolgozik a hiba elhárításán.
A Hír24 úgy tudja, OTP-s elfogadóhelyeken (vásárlásnál és pénzkivétnél is) hétfő óta egyes esetekben duplán terhelődnek a tranzakciók, akár mínuszba is elvíve a számlagyenlegeket.
Információink szerint az OTP dolgozik a probléma megoldásán, a bank helyesbíti a tételeket, ha ügyféltől sürgősségi igény érkezik. Külön jelzés nélkül 2-3 nap múlva az OTP rendezi a számlaegyenlegeket.
Megkerestük az OTP sajtóosztályát is az ügyben, amint megérkezik a válaszuk, közzétesszük információikat.
Tudtommal elég gyengén sikeredett az olasz államkötvény aukció, amit az intézményi befektetőknek szántak. Csak másfélszeres volt a túljegyzés és a kamat is 6 százalék felett alakult, ami egy eurót használó országnál soknak számít. Amikor ez a hír megjelent, akkor indult ismét gyengülsnek az euró. Legalábbis én így láttam.
Azon gondolkodom, ez az autós példád, nem cizelálltabb egy kicsit? Nincs itt jelentősége, de mintha épp rosszul írtam volna és ker forgalomban lehetne így jól szerezni, tehát aki autókereskedőtől vesz lopottat, az ússza meg a visszaadást, de aki magánfél eladótól, az nem, na mindegy, nem biztos, hogy jól emlékszem.
Volna egy kérdésem a tisztelt publikumhoz. A BMW és a Volkswagen Amerikában értékesíti az autóit, hogy az eur/usd árfolyammal együtt esnek, vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz? Tudna vki infót adni esetleg?
OTP részvényesek ide!