Rogán Antal azt mondta: Magyarországnak az IMF-től nincsen szüksége hitelre, a tárgyalásokat a monetáris kockázat csökkentése miatt kezdték el a valutaalappal, s a hitelkeret a költségvetés tarthatóságát jelképezi a piacok felé.
Törölt felhasználó2011. 11. 23. 20:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
"megpluszoltalak, hogy ne légy lehangolt"
Köszönöm, visszatért a hitem az emberekbe! :-)
Törölt felhasználó2011. 11. 23. 20:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Várom, hogy mikor jön marslakó elmagyarázni, hogy miért maradt el az általa erre a hétre ígért korrekció és hol van a 4000-es Oti...
Amikor nyáron elindultak lefelé az indexek, akkor kérdezték tőlem, hogy mikor lesz érdemes beszállni. Én azt mondtam, hogy várjátok ki az őszt, visszajönnek a politikusok a nyaralásból és jóárasítják majd az Otit. Azután jött a szeptember, a fontoskodó, pattogó Fideszesek kitalálták a végtörlesztést és már mentünk is a pincébe.
Szóval, ha Te a politikusok bölcsességében bízol, akkor keserves meglepetések fognak érni.
Finoman szólva se van mindenki elájulva a csávótól, sőt. Ez egy nyugodt hangon előadott baromság. Ő beszél bankárhatalomról aki évekig bankoknak dolgozott? Ekkora képmutatást. Az ilyen radikálisokat kb. öt mondat után fel lehet ismerni. Ha rajtuk múlna két nap alatt bedőlne a világ, mert ezen is lehet keresni. Arról viszont sose beszélnek, hogy utána mi lesz? A káoszban mit csinál a pénzével? Kitörölheti vele a s*ggét maximum, többre úgyse lesz jó. Majd jön a Mad Max és jól fejbe lövi. :)
OTP részvényesek ide!