Igen jó lenne tudni, mert így kimaradok a lefelé gapekből, ami több százalék. Ma is csak kb. 5%-ot tudtam fogni a 10%-ból. Ami persze nem rossz... Illetve nem kellene feszt a monitort bámulnom ilyen napokon.
Erre én is kiváncsi lennék, hogy hogyan lehet napon túl shortolni pl. OTP-t. Szerintem csak valamilyen mögöttes termékkel lehet az OTP-re spekulálni napon túl, pl. certivel. Vagy netán létezik OTP CFD?
Gyuribá csak löketi... Visszavonult -ja hogy amikor ilyen "eksön" van akkor biztos pecázik , vagy masszíroztatja magát ..és nem a monitort bámulja szógésüvegtalp szemüvegen át. -Hát én nem is hiszem ezt. ...még tanácsokkal is traktálja az embereit.
szinte az összes frissítésben van rá utalás, kezd a legutóbbiakkal! ha érdemesnek találod úgyis rászánod az időd a többire is! abból úgyis végtelen van mindenkinek! :)
Nem igaz,hogy rajtam kivul senki nem latja,hogy az Otp gorbeje teljesen rasimul a cos x hatvanysorahoz,mikozben a Langrange-fele maradek tag a 0-hoz konvergal!!Ilyen egyuttallas utoljara Hitler szuletesekor volt megfigyelheto a Braunau feletti egbolton a Saturnus 3. Trimesztereben lim sup gorbe alatt!!!
OTP részvényesek ide!