"Ez a bank tavalyi 170 milliárdos adó előtti és 150 milliárdos adózott IFRS szerinti eredményéhez képest sok, de nem drámai elvonás, nagyjából annyi, mint amennyit az OTP tavaly saját kötvényei visszavásárlásán elért. (Idén azért jóval kevesebb kötvényt vett vissza, ráadásul drágábban.) A részvényenként 120 forint helyett 130 forintos sarc már nem rázta meg különösebben a befektetőket, délután az utolsó órában nagyjából a teljes bankadó mértékével emelkedett a bankpapír kurzusa (5218 forinton zárt), vagyis a befektetők úgy vélik, a legújabb csavarást is kigazdálkodja valahogy a bank."
napi.hu
Én elhiszem, hogy hülye vagyok, de itt azt írják, hogy a bankadó mértékével nőtt az utolsó órában a papír árfolyama... ergo 10x ekkora adót kellett volna kivetni és akkor már 7000Ft körül tartana a papír.....
napi.hu
Én elhiszem, hogy hülye vagyok, de itt azt írják, hogy a bankadó mértékével nőtt az utolsó órában a papír árfolyama... ergo 10x ekkora adót kellett volna kivetni és akkor már 7000Ft körül tartana a papír.....
OTP részvényesek ide!