én is azt mondom...
jöjjenek vissza a szocik a sikeres 8 évük után...
ők nem k@rták el......
Törölt felhasználó2010. 06. 05. 14:15
Azért kiváncsi leszek, hogy visszaszállnak e a nagybüfik jövő 7en... Görögöknél is szajkózták, hogy nincs nagy baj, megoldjuk, nem kell segítség.... A kérdés, hogy a magyaroknak is elhiszik e, ezek után...
Fityesz kommunikációból jeles...
már elnézést, ha te ebből államvizsgáztál, és ezekkel érveltél az adócsökentés hatásaira, akkor azt az államvizsgabizottságot /kivétel, ha nem buktatott meg/, azonnal szibériába kellett volna számüzni.......
de az is elképzelhető, hogy ezek szakértőskődtek a korábbi években, és munkájuk gyümölcse lám beteljesült......
A FIDESZ is elkúrta. Hitelességvesztés külföldön. Nem mondom jól indítottak. Tartsunk még egy választást, hát ha idővel bizalmat tudunk adni egy hiteles pártnak.
Sajnos nincs időm megvitatni az álláspontomat főleg amiből államvizsgáztam de egyet mondhatok ha csökken az adó tutti nő a hiány.Ez fix most nő kérdés hogy a jótékony hatás lesz e annyira jó hogy jönnek a cégek és elkezdenek munkaerőt felhasználni csökken a munkanélküliség és nő a fogyasztás és a GDP javul.Elnézést nem tudtam hogy még nem ébredtél fel az állom világból.Bocsánat hogy felébresztettelek.Az itt a baj hogy nem befektetjük a pénzt hanem elköltjük hülyeségekre.Ha finanszírozási költésg 7% és a befektetés hozama 6% akkor az nem a kilábalás jeleit idézi elő.Vagy rosszul tudom?
Azt hitted:)))))))
Isten hozott a csapatban.
Korai lenne elkiabálni de én a választások előtt megmondtam hogy nincs tér az adócsökkentésre.Ha adót csökkentünk nő a deficit,nő a bizonytalanság,nő a kamat,drágul a visszafizetésre várt IMF hitel (eur nő),nő a kamatköltség.Ha adót emel akkor meg minimum hazudott.
Törölt felhasználó2010. 06. 05. 13:42
Szíjgyártó mindig is azt mondta amit előzőleg Ormánytól hallott a házi összejövetelen, miért gondoljátok, hogy ez most egyéni akció volt?
hát mert belőlük lettek a nagytőkések! Az összes komcsi kormány tele volt milliárdossal.
Amúgy meg érthető amit a fidesz művel, OV elment Brüsszelbe, semmi jót nem kapott, így aztán elhatározta: na majd mi megmutatjuk nektek, nem csak ti tudtok kitolni velünk, és bedőltötték az eurót... :)
ember..............
ezt vártátok , meg az ezret.........
vagy talán mégsem??????
Törölt felhasználó2010. 06. 05. 13:12
Én tartom a meleg étkezési jegyeimet, nem vásárolom el. Még egy-két ilyen beszólás az értelmes, nemzetközi hangulatjavításhoz értő fityisz politikusoktól, és többet fog érni, mint az a pár db otp részvényem.
Én meg azt hittem, hogy a sokat emlegetett változás csak jó lehet.
OTP részvényesek ide!