Kösz! Ha ábrát nyomok be ide, linket, akkor általában biztos vagyok a dolgomban, hiszen ezért teszem közzé.. ma is volt egy.. figyeld a futik alsó trendvonalát, ma pattant el negyedszer róla...
Így meg van a sáv alja, a felsőt még nem látni! Persze ha ismét szakadni kezdenek az adatokra, akkor az überel mindent... és újra kell nézni a helyzetet. De nem valószínű.. hogy szakadás lesz..
Fölé ment... Dobtam is...901-en a 74-es TDT-t... DAX meg lefordulni látszik! De még nem döntötte el! Ha -1% fölé benéz, akkor tovább megy fel, ha nem akkor leöntik!
Na ez az, egyesek inkább többször fizetnek a brokinak, minthogy sokat bukjanak én is mindig dobom kis bukóval ha nem arra megy az árfolyam mint szeretném, ezt kivülálló ki be ugrálásnak nézni, pedig ez csak a stratégia része. Kockázatminimalizálás. Ha meg arra indul amerre akarom, akkor rögtön dobom is felét nyerővel, (a másik felét meg kistoppoltatom :(( ) ez nekem mostanában nagyon beválik :)
Szeptembear,októbear,novembear,decembear,januárbear.Ahogy a fed kivonja a lóvét a piacokról.De ezt már elmondtam párszor.
És nem légy szíves,hanem légyszíves.
Légy te szíves,én egészséges akarok maradni!:-)
Na hagyjuk, én nyerni netto 5HUF-nál többet még nem láttam. Jóslásról meg annyit, hogy múltkor eltaláltam a 4999 zárót, aztán buktam egy héten belül 200ezret. Ügyes vagyok? Francot.
OTP részvényesek ide!