Bár így lenne! De sajnos ez a meggyőződésem. Az OTP-ben nem látom az értékteremtő képességet. Már sokszor leírtam, de mégegyszer: MO.-on gyakorlatilag semmi nem működik, ennek ellenére az OTP állítólag brutál nyereséges (nade miből? a nem működő gazdaságból?), amiből persze osztalékot nem fizet. A bankbetétek többet hoznak, mint bármelyik tisztességes vállalkozás (tarthatalan!). A hitelkihelyezések utáni kamatokat a a nem működő vállalkozások ugyan miből fizetnék? Csak nem újabb hitelből? A magén emberek esetében sem jobb a helyzet. Hitelt újabb hitelből, jelzálogból fizetnek, lassan már a napi megélhetéshez is. Szóval mitől is jó befektetés az OTP? Ez így sokáig nem mehet!
Egy MOL mögött el tudom képzelni, hogy van érték, van "anyag", van termelés. Igaz az sem fizet osztalékot, de az legalább veszteséges volt pl. az olaj árának mélyrepülése okán, tehát nekik van rá indokuk.
Egy MOL mögött el tudom képzelni, hogy van érték, van "anyag", van termelés. Igaz az sem fizet osztalékot, de az legalább veszteséges volt pl. az olaj árának mélyrepülése okán, tehát nekik van rá indokuk.
OTP részvényesek ide!