Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát az se megy. Dobálják elfele az alapok. Jön a margin call,, és kell a arany eladásbol a cash. Szóval hát nem nagyon szép..... Még a BTC es ETH is esik. Ennyit kripto biztonsagarol.....🤣 Na de legalább ha a dollár erősödne mint a bika csak úgy tombolnia kellene mint máskor. De az sincs..... . Hmmm Semmi fedezék nincs. Arany, ezust, kripto se? Na ilyet se láttam még... Minden egyszerre esik..Nincs fedezek... Cash Dollár se az....
hoppácska akkor az van hogy az erste kivárt, és csak akkor kezdte bedobni a pakkjait amikor a jókora esésből visszajöttünk, ezért jár a max összeg ha nem így tesz minuszos lett volna
ezt beszéltük múlt héten A szektorban tapasztalható zavar további jeleként az arany - amely
hagyományosan biztonságos menedéknek számít - pénteken 2,9 százalékkal
esett. Suki Cooper, a Standard Chartered nemesfém-elemzője szerint a nemesfémet a margin callok teljesítésére használták.
De alább adja az Ő vesztesége, gondolom ha ott ül a broker betud avatkozni ... hogy ne adja 18.800 csak 20.000-en ... de csak tipp ... így az Ő veszteségét csökkenti.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)