Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 06. 14:16
Előzmény: #415  MANOPI
   Azért  tartja a 37,1 forintot  amilyen árfolyamon kapták a fizetésüket  részvény formájában.   Feljebb  nem megy,nehogy a szemükre lehessen vetni,hogy 1 hónap alatt kerestek,de  lejjebb sincs az árfolyam , ŐK  azért nehogy már mínuszba legyenek.  Vicces.  :-)  MOSOLY !   Írtam már,ha a stróman ferikének  megfelel , akkor nekem is .  Eladom akkor amikor ők.   (  MERT ŐK IS ELFOGJÁK, ÉS GONDOLOM NEM 100 forint alatt  ).  :-) 
fiftififti 2024. 02. 06. 14:05
Ilyen aztán tényleg nincs basszus!!!
Félmillás forgalom sincs idáig 😲😲
Ennyi a játszós pénzem amixában és szépen is keresek vele.
Egyébként merem remélni hogy ez a terv, leverni újra 35-re néhány százezer Ft napi forgalommal, aztán onnan brutál kitörés, amikor már mindenki feladta, eladta🤔🤔
raus 2024. 02. 06. 13:55
Előzmény: #416  Törölt felhasználó
Az a fő borzalom, hogy ez mehet de az egesz bux egy szartenger!!
Hogy lehet Csepel Keg Ott1 Set simán kibaszni még egy diszkont áras kiszabadulást sem engedni?
Meg amikor mar usa 2 eve emelkedett itt minden esett opus full ertekkel 100 ft lett? Na azok akik oda letették őket sem értem!
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 13:51
Előzmény: #416  Törölt felhasználó
Csatlakozzatok minél többen:
Messze még a 210, ezért immár nem csak üzenve azt szeretném kérni tőletek, hogy napi kétszer reggel és este imádkozzunk azért, hogy mindazok, akiknek bármilyen része volt abban, hogy 80 százalékos mínuszban van a részvény 2019 óta visszakapják azt, amit nekünk okoztak mindenféle értelemben. 
 A csoportos imának nagyon nagy ereje van, lehet név szerint is, tudjuk kikről van szó. Delta vezérkar, nagy részvényesek, stb. Többször beírom ezt majd h napi kétszer kilenckor, reggel és este imára fel, mindaddig amig a beigért 210 nem lesz az árfolyam. Ki mikor ráér este vagy reggel.
Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok és szólnátok minél több embernek akiket a delta és társai megkárosítottak, imára fel napi kétszer 9 órakor. Imára fel h egy nyugodt pillanatuk, alvásuk ne legyen, akik ennek párját ritkító, előre eltervezett 80% esésnek, csalásnak részesei, kitervelői és, akik az ígért 210 helyett 31 csináltak, kicsinálva sok mindenkit anyagilag, lelkileg, kit épp hogyan vagy milyen helyzetbe van, milyen típus. 
Olyan nincs, hogy jön egy jól prosperáló IT cég és 5. éve esik, ezt előre eltervezték. A beígért 210-ig én naponta kétszer imádkozom, még egyszer a csoportos imának nagyon nagy ereje van, csatlakozzatok minél többen, akiket érint. Legyen mielőbb 210, akkor abbahagyjuk, be fogom ezt néha írni a topikba, had érezzék, amit mi is éreztünk, érzünk nap, mint nap, megérdemlik. Imára fel...
Természetesen várnám továbbra is a Deltával kapcsolatos meglátásokat is, az mára kiderült h megint vissza esett, nem emelkedett tovább, nem sikerült a 40 se.....
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 13:48
Előzmény: #415  MANOPI
Az borzalom, ma is ment az ima, hogy visszakapják, csatlakozzatok, ők ezt teszik velünk, mi meg tegyük ki amit tud, ahogy érzi szintén velük, nekik, ellenük....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 06. 13:34
Előzmény: #400  MANOPI
   A DELTA   Tec.( is ) azért jött a tőzsdére,hogy  elősegítse a pénzbevonást a cég növekedésére , terjeszkedéshez.( gondolhatjuk )     Idáig csak a Deltagroup Holding zrt-ből pakoltak át mindent.  részvényeket pakolásznak 40 forint alatt cégen belül ,  Ennyire tellett 5 év alatt ?  Szégyenteljes.  KIRE-MIRE VÁRUNK ????                                              Pénz  megvan az akvíkhoz,  elmondásuk szerint évek óta figyelnek több mint 50 akvirálandó céget .                MI A  GOND ????  Tényleg  kire-mire vártunk ?    Elképzelhetetlennek tartom,hogy ne  lépnének ha nem valami komolyabb dologra,dolgokra  várna a DELTA technologies nyrt.    Szerintem a kezdeteket nehéz kivárnunk,de utána folyamatosan  jönni fognak a lépések a terjeszkedéshez.   Mindentől függetlenül  borzalom amit csinálnak a kisbefektetőkkel.      Legalább kommunikálnának, mondjuk az első féléves eredményről, várakozásról a továbbiakban.  
Törölt felhasználó 2024. 02. 05. 23:07
Előzmény: #412  Törölt felhasználó
Ez egy vèlemèny ès kèsz. 
fiftififti 2024. 02. 05. 22:54
Előzmény: #412  Törölt felhasználó
Ezt senki nem mondhatja ki  így, ilyen nagy meggyőződéssel!!!
Maradjunk annyiba, ne menjen a levesbe egyik sem 👍
Törölt felhasználó 2024. 02. 05. 22:37
Előzmény: #389  fiftififti
Hamarabb megy a levesbe a nutex ès a nord mint a delta!
ikon
ikon 2024. 02. 05. 19:49
Előzmény: #409  Mortal_Wombat
ha ki akarsz szállni, nem árt ha azon az árfolyamon ki is tudsz, ahol van, és nem mozgatod meg vele, de sztem hagyjuk 
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat 2024. 02. 05. 18:46
Előzmény: #409  Mortal_Wombat
4iG és Delta valamiért késlekedik, de ha lecseng a többi, elindulnak ezek is. Egy év? Kettő? Ki tudja.
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat 2024. 02. 05. 18:46
Előzmény: #408  ikon
Miért kellene, hogy minden nap 200 milla forogjon? Nézz rá egy App-ra. Évekig a kutyának sem kellett, 150-re lement. Most már 600 fölött jár. De megy az Opus is, és kúszik felfelé kisebb papír is. Nem egy nap kell eladni az összes részvényt, és nem is egy nap alatt kell 10 millát keresni.
ikon
ikon 2024. 02. 05. 18:34
Előzmény: #407  fiftififti
nem vagyok eltévedve, a bét 1 rossz vicc, már írtam h csak az otp kereskedhető, meg még 1 pár. a 90%-a a papíroknak még a napi 1 misit sem éri el, értelmezhetetlen
fiftififti 2024. 02. 05. 18:25
Előzmény: #406  ikon
Kicsit el vagy tévedve, vagy nem a magyar mutyi tőzsdét figyeled!
Itt régóta nincs 200 millió feletti napi kereskedés a papírok 90 százalékában!?? Esetleg bluek- ban ,meg  még 1-2 prémium papírban.
Igenis lehet kereskedni 20-30 milliós napi forgalmu papírokban is,  persze nem 10 milliós tételekkel.
Nyilván nem manopi kaliberű befektetőknek!!
Nem is tudom mikor tudja ő eladni azt a rengeteg papírját deltában , talán hosszú évek múlva!!Különösen az általa kitűzött 210-es áron.
ikon
ikon 2024. 02. 05. 17:59
Előzmény: #405  Mortal_Wombat
igen, már értem. még annyit, h napi 200m forgalom alatti papírba nem érdemes beszállni, pont emiatt, szóval ha innen valaki kilép, nem lesz beljebb a Nutex-el, vagy a többi illikvid szeméttel 
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat 2024. 02. 05. 17:13
Előzmény: #404  ikon
Nem értettél meg. Manopi használta a "szerencsét próbálók" kifejezést, és te mostad össze a "szerencsejáték" szóval. A tőzsde a közfelfogással ellentétben tényleg nem szerencsejáték, de mi mindannyian szerencsét próbálunk, mert TA ide, EBDITA oda, kis tőzsdénken akkora a mutyi, és annyira keveset tudunk, hogy jó adag szerencse is kell a nyereséghez.
ikon
ikon 2024. 02. 05. 16:52
Előzmény: #403  Mortal_Wombat
idéztem, azért ott az idézőjel
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat 2024. 02. 05. 16:33
Előzmény: #402  ikon
Bocs hogy beleböff, de a "szerencsét próbálni" =/= "szerencsejáték". Ha már a szavakon lovagolunk. ;-P
ikon
ikon 2024. 02. 05. 16:22
 a kockázatkezelés és a stratégia hiányáról írtam. 
"Nekem eszembe sem jut írni mondjuk a NUTEX vagy NORD. fórumra, mert nincs és hát minek is "provokálnám "  azt ott szerencsét próbálókat."  ez nem szerencsejáték, és ha nem esik le, törvényszerű a bukta, bármelyik papírnál. erre nem arroganciával kéne válaszolni, hanem átgondolni, miről beszélek, és megtanulni. azt sem tudtam volna ilyen papír létezik, ha haverom nem beszél róla
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 05. 16:12
  Én  is kiegyeznék az albánokkal csak beszéljenek valamiről.  :-)

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek