Topiknyitó: VUK1980 2022. 03. 01. 19:23

3. Világ Háború?  

Amerikai és kanadai önkéntesek jelentkeznek Zelenszkij "nemzetközi alakulatába"
Amerikai és kanadai önkéntesek jelentkeztek Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnapi nemzetközi felhívására, hogy a létrehozandó nemzetközi alakulatban az orosz katonai csapatok ellen harcoljanak Ukrajnában - jelentette az amerikai sajtó.
A TÖBB EZER NEMZETKÖZI ÖNKÉNTES KÖZÖTT VAN TÖBB TUCAT AMERIKAI ÉS KANADAI, KÖZTÜK EGY TEXASI PROGRAMOZÓ ÉS EGY BRIT-KOLUMBIAI SZAKÁCS IS.
A washingtoni és az ottawai kormány döntése értelmében ezek az országok nem küldenek katonai csapatokat Ukrajnába - az esetleges világháború elkerülése érdekében -, ám az amerikai és a kanadai önkéntesek arról nyilatkoztak, az ukránok kitartó ellenállása indította őket arra, hogy jelentkezzenek.
Sokan közülük úgy gondolják, hogy végső soron a demokratikus jogaik kerülhetnek veszélybe saját hazájukban, ha nem tesznek semmit Európa megvédése érdekében.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap "Ukrajna területének védelmére létrehozott nemzetközi alakulat" megalakítására hívott fel, és néhány fiatal önkéntes egyenesen Ukrajnába utazott, hogy jelentkezzen - erősítette meg a Daily Mail című brit napilap is kedden. Sokan az ukrán nagykövetségeken és konzulátusokon adták be jelentkezésüket, mielőtt felmondtak a munkahelyükön vagy abbahagyták egyetemi tanulmányaikat. (MTI)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
drugics14 2022. 03. 01. 20:18
#4
Mire gondolt a poszter? A harmadik világ háborúzik? Ki ellen? Vagy "világháború" lenne a kérdés tárgya? :) 
totoro
totoro 2022. 03. 01. 19:38
#3
Őrültek. Azokat megértem akik saját hazájukban inkább meghalnak de nem alkusznak meg, de a világ másik végéről valami  dicső tettre vágyva elmenni meghalni, nekem magas. Egyébként is Ukrajnában élnek 40 millióan, és abból 300k harcol most, kevesebb mint 1%...miközben hadra fogható férfi bőven 10 millió körül kell hogy legyen (és persze nők is fegyvert fogtak sokan) magyarul nem létszámhiány van. Ha valaki segíteni akar, az vegyen egy komoly mesterlövész puskát és küldje el Ukrajnába, városi harcban ezerszer többet ér egy orvlövész mint ezek a szar kalasnyikovok amiket kaptak az önkéntesek.
VUK1980
VUK1980 2022. 03. 01. 19:23
#2
Amerikai és kanadai önkéntesek jelentkeznek Zelenszkij "nemzetközi alakulatába"Amerikai és kanadai önkéntesek jelentkeztek Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnapi nemzetközi felhívására, hogy a létrehozandó nemzetközi alakulatban az orosz katonai csapatok ellen harcoljanak Ukrajnában - jelentette az amerikai sajtó.A TÖBB EZER NEMZETKÖZI ÖNKÉNTES KÖZÖTT VAN TÖBB TUCAT AMERIKAI ÉS KANADAI, KÖZTÜK EGY TEXASI PROGRAMOZÓ ÉS EGY BRIT-KOLUMBIAI SZAKÁCS IS.A washingtoni és az ottawai kormány döntése értelmében ezek az országok nem küldenek katonai csapatokat Ukrajnába - az esetleges világháború elkerülése érdekében -, ám az amerikai és a kanadai önkéntesek arról nyilatkoztak, az ukránok kitartó ellenállása indította őket arra, hogy jelentkezzenek.Sokan közülük úgy gondolják, hogy végső soron a demokratikus jogaik kerülhetnek veszélybe saját hazájukban, ha nem tesznek semmit Európa megvédése érdekében.Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap "Ukrajna területének védelmére létrehozott nemzetközi alakulat" megalakítására hívott fel, és néhány fiatal önkéntes egyenesen Ukrajnába utazott, hogy jelentkezzen - erősítette meg a Daily Mail című brit napilap is kedden. Sokan az ukrán nagykövetségeken és konzulátusokon adták be jelentkezésüket, mielőtt felmondtak a munkahelyükön vagy abbahagyták egyetemi tanulmányaikat. (MTI)  

Topik gazda

VUK1980
VUK1980
4 2 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek