Topiknyitó: Knight Tyris 2005. 09. 08. 13:32

Szavazás az új dizájnról + ötletek  

Kár, hogy nincs egy szavazás az új dizájnról.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 13:22
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
tényleg, nézzetek rá egy angol nyelvű cikkre (ott még a régi dizájn van) - "tapintani" lehet a különbséget
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 13:20
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
A tegnapi rózsaszín öltöny miatt egy ilyen kicsinyes bosszúra szükége volt a lelkemnek... Még egyszer elnézést!>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 13:19
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
Bocsi... csak genyóztam veled egy kicsit...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 13:18
Előzmény: #75  bpmcwap
Jól van na!!! Vágjuk, hogy mekkora munka... de mivel ez az oldal elsősorban értünk felhasználókért van, hagy írjuk már le az észrevételeket, az esetleges javaslatokat a vizuálisan is élménydúsabb kihasználás érdekében... Szvsz egy-két kivétellel nem voltak sértőek hozzászólások, és ha továbbították a nemtetszést, akkor lehet a javaslat is eljut a kompetens személyekhez!
.
Knig ht, a drapp jó, de nem megy hozzá túlzottan a piros... ez a narancs nem lenne vele ronda... szvsz...
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 13:17
Előzmény: #75  bpmcwap
akkor a gyengébbek kedvéért:
bpmcwap-na k
1. én nem a munkájukat kritizáltam, hanem a színösszeállítást.
2. ha te is visszaolvasnád sokan teljesen meg voltak elégedve szinte mindennel a régebbi verzióban-ezt meg jó lenne ha te vennéd figyelembe
3. ha nem az ő kompetenciájuk gondolom van egy vagy több delikvens ráállítva, hogy a fogyasztói elégedettséget mérjék és rögtön jelezzék a nem tudom hány napja nem szapuló, hanem vicces visszajelzéseket.
4. ebbe a kib@szott országban is jó lenne már változtatni a te általad leírtakon, hogy hivatalt játszunk és nesze vazze ez van emészd meg.
5. mindenki tudja, hogy biztos nem kevés munkát feccöltek bele, de mint a törzsközönség véleménye tükrözi kimondva komondatlanul nem sikerült EDDIG igazán jól.
6. lenne még egy észrevételem de személyeskedésnek vennéd és én sem tenném helyesen, ha ismeretlenül ítélkeznék
Akkor már csak egy kérdésem lenne miről beszélünk?
csokasy
n incs honnan emlékeznem de ezek szinek arra hajaznak bár biztos lehetne még árnyalatokat előcsalogatni amelyek "gyönyörűek lennének"
DEVAN EGY JAVASLATOM ÁLLÍTSÁK VISSZA EGY HÉTIG A RÉGIT ÉS MINDENKI ÖTLETROHAMOZZON...BÁ R TUDOM NEM ÍGY MŰKÖDIK.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 09. 09. 12:57
Előzmény: #71  zborde
tood én is szokok programozni és baromira levágom mekkora melo egy ekkora portál átirása, és valahogy baromira nem tetszik ahogy egyesek(!) a kérdéshez állnak!A szemorvost elkuldheted ahova akarod,mert nem jo lencsét készitetett az optikussal, de az optikust ne csesztezsd mááá!Érted?Ráadásul még tegnap le lett irva a gyengébbek kedvéért, hogy nem a programozok utnek a hasukra a szinek kiválasztásánál, hanem jo esetben van egy designer rossz esetben egy portál tulajdonos aki vonzodik ehez a szinhez.Nekem sem tetszik, senkinek sem tetszik, de lassan már anyázni fogjátok itt a programozokat, mikor nekik semmi kozuk hozzá!Az ő feladatuk az hogy amit a megrendelő kért megcsinálják!Azt pedig csak nem várja egyikotok sem hogy majd a megrendelő leül és elkezd itt forumozgatni hogy na fiuk lányok kinek milyen szin tetszene???na nemááá:))))
A sértegetésről csak annyit hogy kérlek olvasd vissza a topikot, meg a kedves portfoliot is... tiszta gáz!Nem tudom barátom neked mi a szakmád, de ha a szakmádba vágo dolgot nézel, nem laikusként nézed hanem tudod hogy mi mögöt micsoda munka van és szvsz a te önérzeted is sértené ha pl autoszerelő vagy hogy egy tuning gépet leszaroznak csak mert lazacsávonak nem tetszik a sárga lokhárito a kék bukocsovekkel... vágod mi a bajom?
Leirták!A szin nem az ő kompetenciájuk,és abban is biztos lehetsz hogy jelezték a megrendelőnek a nem tetszések nyilvánitását!
Knight Tyris 2005. 09. 09. 12:57
Előzmény: #65  bpmcwap
Egyetértek. Lehet, hogy szerencsétlen választás volt ez a szin, de biztos sokat dolgoztak ezzel is mire kialakították ezt az arculatot. Már az is rosszul eshet, hogy ekkora az ellenállás, nem kell tovább fokozni a dolgot, különösen, hogy már reagáltak is a kérésünkre.
.
Gyerek ek most már nem szapulni hanem mint a fejlécben áll, értelmes ötleteket is írni.
.
A régin biztos akarnak valami változtatást, azt írni mi maradjon mindenképp és hol legyen változás és lehetőleg milyen színű. :o)
.
Én a zöld helyett, egy drappos árnyalatot (ez a régi szürkéhez is jobban közelítene) vetettem fel itt a fórumtémáknál.
+ a lap tetején a fejléceknél a narancs - zöld kombináció nagyon rossz a zöld nyugodtan maradhatna a régi piros., most ti jöttök.
.
Ja az ANGOL OLDALAKNÁL még a régi dizájn van ott meg lehet nézni, milyen változást fogadnátok el leginkább.
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:55
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
Valamiből nekik is meg kell élni!:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:47
Hát nem tudom, lehet, hogy én egy érzéketlen bunkó vagyok, de a színek teljesen hidegen hagynak. A késleltetett blue chip árakat követő megjegyzésem után kb. egy órával már megjelentek a reklamált árak. Köszönöm Portfolio!
De a PR szagú cikkek továbbra is nagyon zavarnak. Mondjátok már meg, én lettem bölcsebb, vagy tényleg több a PR cikk meg reklám?!
Gibi
zborde
zborde 2005. 09. 09. 12:46
Előzmény: #65  bpmcwap
Bp,
Bocs, de most hülyeséget írtál. Senki nem akart téged sértegetni és a portfoliót sem, egyszerűen nem lett jó az oldal színösszeállítása és kész. Ráadásul úgy, hogy volt egy jobb.

Az hogy akkor csinálj jobbat vaze, pedig nem érv!!
Egy példával élve:
Bemész a szemorvoshoz és kérsz egy +2dioptriás szemüveget és kapsz egy -2dioptriásat. Szólsz, hogy nem látsz semmit és valamit csináljanak vele. Erre azt a választ kapod, hogy vazze csiszolj jobbat és elküldenek a p*csába.
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:40
Előzmény: #63  portfolio
Köszi!:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:38
Előzmény: #67  matgab
Nem bpmc-nek, hanem TTT-nek írtam... nem tudom honnan jött a buzi- meg leszbikus oldal dolog...
Bár meglepő, hogy van mire emlékeznie ebben a témában...>:)))
Knight Tyris 2005. 09. 09. 12:37
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
Úgy látom kezdünk révbe érni, ha eddig kibírtuk akkor szerintem szavazzunk meg még egy kis türelmet a portfoliós fiúknak és lányoknak, most hogy már reagáltak reménykedhetünk, hogy javulni fog a dolog. Jó lenne, ha az új szín kiválasztása előtt ránkkérdeznének, vagy nem az egész oldalra raknák be egyszerre.
.
De mért kellett ezzel a pár sorral várni idáig, már elég régóta reklamáltunk.
matgab 2005. 09. 09. 12:36
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Mi hogy jött ide? Bpmc jogosan védi a mundér becsületét...
Engem a portfolio válasza már megnyugtatott, tehát nem végleges lesz a szemfolyatásos szín!
Hurrá, ez érdemi válasz volt!
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:32
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
Ez most hogy jött ide?
bpmcwap
bpmcwap 2005. 09. 09. 12:27
...de ez má lassan engem is sért... Azért becsüljétek már a másik munkáját vaze!Akinek nem tetszik mutasson máá fel egy jobbat!
TTT!Kiváncsi an várom az oldalad linkjét!Meg a többiekét is!
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:25
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
úgy látszik a nobilis kristóffal kell értekeznünk...
semmi bajom a deviánsokkal amíg békén hagynak, de ez egyre jobban tendál a buzi és leszbikus oldalak irányába .........
Portfolio
Portfolio 2005. 09. 09. 12:22
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
Kedves Olvasók és Hozzászólók!
Az átállást követően dolgozunk az új oldal tökéletesítésén. Elsőbbséget a strukturális és tartalmi jellegű korrekciók elvégzése élvez, és rövidesen "lépünk" a "szemkifolyás"-t okozó színek korrekciója terén is.
Üdv,
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 12:12
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Biztosan éppen most mondanak fel azonnali hatállyal a teljes design részlegnek... és időbe telik mire új embereket kerítenek helyettük...>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 09. 11:32
Halló!
Olvassa ezt valaki a szerkesztőségből? Vagy csak egymásnak osztjuk az észt, ti meg röhögtök rajtunk? És az egyre több PR meg reklámcikket olvashatjuk? Mint ez az ingatlanos is most legfelül. Gyerekek, nem lesz ez így jó.
Gibi

Topik gazda

Knight Tyris
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek