Tremmelről az a teóriám, hogy nem véletlenül szórta gyorsan sztem vmikor az elmúlt hetekben lett végleges a deal és az új befektetői kör megmondta neki, hogy 05.31-ig tűnjön el isten hírivel
Ha így van, azóta tegnapig 12m forgalom volt. 3 durva forgalmú nappal. Bőven kiszallhatott és akkor valószínűleg meg is tette ha így adta előtte is.. Szóval tőle már nem kell tartani szerintem. Amúgy ezek szerint nem atadta.. Akkor viszont elég buta.. Váratott volna vele de hát ingyen pénz esett le neki így is.
Szerintem meg ha csütörtökön kérték le a könyvet, az keddi állapotot mutat a t+2 miatt. Csütörtökön kitárazta a maradékot csak az még itt nem látszik. Az biztos, hogy Timikével jobban jártunk volna, ő nem húzta volna így fel magát azon, hogy Andy bácsi nélkül kimarad a buliból. Barom állat módjára bedobta amije volt...annak tett jót aki 80 alatt vett, nélküle soha nem ment volna oda le. Amúgy meg egy.... (hagyjuk, nem írok jelzőt, nem ér annyit ez a ...)
Törölt felhasználó2019. 06. 07. 16:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már megint törlöd?Ez nálad valami megrögzöttség?Amúgy engem is a pf modi tiltott,nem Last.Elég ha megnézed az indoklását.Boldogulni nélküled?Ezt érdekes pont tőled hallani,le fel beszélsz pozitól függően,és közben ész nélkül öntöd a piacra.De hagyjuk ne menjünk bele,teljesen felesleges.
T+2 miatt ez a kedd-szerdai könyv volt,szerintem kiszórta a maradékot is szerdán csütörtökön. Engedjük már el ezt a Tremmel-Vajna vonalat,nekem tetszik hogy pucolják őt a papírból.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A