Ha az e heti vasarlasok (ideertve a holnapi napot is) tobbnyire egy kezben landoltak, meg veletlenul a heten elkelt a Park Teniszklub es a Dynamopest reszesedes is, na meg a szalmaemberek is tozsden kivul adtak el, akkor hetvegen akar 50% feletti befolyasszerzesrol is johetnek hirek.
Az elmult napok forgalma mellett kizartnak tartom, hogy valaki ne erte volna el a bejelentesi hatart. Szerintem ezert a sietseg, mert ugye 3 nap van ra. Ha pedig jelentos szemelyrol beszelunk, akkor arfelhajto hatasa van a bejelentesnek, tehat a hatarido eltelte elott be kell vasarolni akciosan, minel tobbet.
A 25% közkezet azért megtartják a prémium miatt gondolom, úgyhogy max 300 milla új rv jöhet. Du. megbecsültem ez milyen árfolyamot indukálna kb ha igaz lehet az évi 40mrd profit amit andybleque mondott. Ha ez bejönne ide, akkor az nem túlzás, hogy minden elképzelésünket túlszárnyalná. Úgy legyen! Várjuk a híreket.
Plusz,egyre jobban az az érzésem,hogy Viktornak bassza a csőrét,hogy a Sziget nem az övék.Idővel sztem itt köthet ki.Ez viszont Andy úr renoméja lett volna,de így a Cinergi lesz a végrehajtó.
Arról asszem nem beszéltek, hogy számít-e, hogy országos vagy nem országos rádióról van szó. Emellett, ha jól emlékszem Andy rádiói nyerték az összes frekvencia tendert mindehol az országban az elmúlt hónapokban, és mindent a Rádió 1 alá vonogattak be. De nem tudom pontosan, nem akarok ezen igazán vitatkozni. Ha ti mondjátok elfogadom. Nagyon remélem, hogy nem jön ide rádió egyáltalán.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A