A jelenlegi törvényi szabályozás szerint rádió nem jöhet az állami koncesszió miatt. Lehet, hogy Andy kedvéért módosítottak volna ezen, talán, de így már biztos nem fognak. Nem is baj, az nem lenne valami jó buli nekünk. Engem scs és andybleque kihúzott kicsit a csüggedésből Andy elvesztése miatt, a kesma reklámüzletének ötletével, ami mind tartalmilag, mind nagyságrendileg nagyon jól ide illene és rohadt nagy nyerő lenne ha megnézitek a számokat. Én most ennek szurkolok inkább.
Meg vmi új rádiót is ideakartak/ideakarnak nyomni. Erről volt is szó, hogy Vajna új rádiót vesz, minden esetre lehet összefüggés, a nagy forgalmú napok és Bakai gyors Rádió1-es tulajdonossá válása között, hiszen ne feledjük el, hogy jelenleg Bakaié az EST pakk mert ő az egyetlen jogi személy benne
Manopi ma nekem is pont eszembe jutott ennek kapcsán. Nem emlékeztem pontosan hány napot említett, de tényleg azt mondta, hogy ha jönnek a nagyforgalmú napok, azután kezdődik az igazi menet. Meglátjuk. Sajna volt itt már néhány pszeudo-menet amikből aztán csak hírnélküli csorgás lett megint. Most itt egy újabb alkalom. Hátha most...
Megvettem a HVG legújabb számát ami ma jelent meg, ők azt írják, hogy a Rádió1-et akarta idehozni Vajna. Lehet, hogy nem volt véletlen, hogy a Rádió1-ben ilyen gyorsan Bakai lett a főnök, aki jelenleg rendelkezhet az EST részvények felett.
Manopi mondta egyszer,h 3 limites nap után hír jön. (Csak az nem mondta,h lehet benne alsó limites is. Igy már kettőn túl vagyunk:).) 150 körül jobban örülnék egy hírnek, vagy szép sorba többnek...
Bakai Mátyás nevével már korábban mintha találkoztam volna Est-el kapcsolatos cégek valamrlyikénél ha mindrn igaz, csak nem emlèkszem,h mivel volt összefüggésbe.
Ezt a Rádió1 vonalat felejtsük már el, önmagában ha csak az kerülne ide, akkor baszhatjuk az egész sztorit, mert az nem ér tizenx milliárdot, tavaly volt valami 3 yard árbevétele.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A