Topikgazda: Portfolio 1970. 01. 01. 01:00

Tőzsdeklub  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2000. 05. 24. 08:28
Tisztelt CÍM!
Legyenek szívesek elküldeni nekem a TVK
részvényvásárlás ával kapcsolatos cikkeket.
Főleg BorsodChemes tranzakciók érdekelnek.
Érdekeln e még az ezzel kapcsolatos pletykák is.
Tisztelettel:
Dr . Móré
Törölt felhasználó 2000. 05. 24. 06:41
Sajnálatos, hogy a Bux csökkenésével egyenes arányban apadnak a hozzászólók is.
Ez csak a regisztrációval kapcsolatos nehézség, avagy Bux-apátia?
Törölt felhasználó 2000. 05. 24. 00:34
Na...de most már végre legalább be kehet jelentkezni...ez egy kis plusz...a sok BUX-os minusz mellé...
Szerintetek nem a 2001-es dátumváltás miatt adnak el a külföldiek? :-)
Törölt felhasználó 2000. 05. 23. 18:42
pancserláma!
Részvén y tipp ajánlásomban immáron 2 hete a Grabo foglalja el a legjobb ajánlást azaz a TARTÁS-t. Ennél pozitívabbat most sem tudok mondani. Aki megtartotta, jól járt, de vásárlást most sem javaslok.
Törölt felhasználó 2000. 05. 23. 17:09
Ja még valami:
Döme gyerek egy jopofa egyén.
Nagyon kitartoan és ugyesen reklámozza a honlapját.
Szerintem ö valami PR-man iskolát vágezhetet legalább is levelezön az biztos.
Én nem mondhatnám, hogy valakit is innen eluldözött volna.
Döme remélem mostmár pozitivabb a véleményed a Graboról:))
Törölt felhasználó 2000. 05. 23. 17:01
Na mit is mondjak?
Egy jelszo miatt azért nem kéne, hogy csökenjen az ide beirok száma (szerinte).
Szerinte m a tözsdén is láthato érdektelenség miatt nem irogatunk.
Mert például vegyuk a Grabot:))
Ma eszméletlen dolgot produkált és láma itt vagyok. Miért? Mert poziban vagyok és a "papirom" emelkedik.
DÖME is meg még az az 1-2 ember aki a jelszo bevezetése ota irt mind a számára érdekes papirok miatt látogatott ide.
valoszinuleg ha felpezsdul a piac itt is megjelenek a "guruk".
Kedves portfolio Te pedig ne szid nyilvánossan a rendszert
soha nem lehet tudni, hogy ki halja. Tudod a falnak is füle van.
Amugy ha valakit zavar, hogy jelszot kel irni javaslom az alábbit:
jelszo:alsz o
Portfolio
Portfolio 2000. 05. 22. 11:46
Jelszó ügyben: A rendszer finoman szólva is nem olyan, mint amilyet elképzeltünk. Ezt azt hiszem túltárgyaltuk, a változtatás folyamatban.
A hozzászólások számának a csökkenése ugyanakkor tényleg nem meglepo, a jelszó használata ritkán vált ki nagyobb aktivitást (magamról is tudom). Ugyanakkor ezt az átalakítással, sot a befektetovel összefüggésbe hozni azért kicsit csúsztatásnak érzem (DÖME!).
dattila részére a jelszó elküldve.
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 23:02
Ez a Döme gyerek nem semmi. Sikerült majdnem mindenkit elüldöznie, de legalábbis elhallgattatni.
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 22:54
Egyébként ez k... nagy találmány volt, már elnézést.
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 22:51
T. Portfólió!
Miért nem tudok a régi nevemen - dkattila - belépni.
Lehet a kapcsolódó jelszót elfelejtettem?
Elkül denétek.
Köszönöm.
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 21:00
NAPI TIPPEK - FRISS!
A pénteki nap értékelése + a jelenlegi tőzsdei klíma értékelése. Mi várható, merre tovább.
Részvény vásárlás? Inkább ne....max. Zala, a várható nagy order (Arago) miatt.
www.tozsdefor um.hu/dome
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 20:58
Zoi!
Kösz, a jelszó szűrésre való..:-)) ezzel újat mondtál, mivel én vagyok az a megátalkodott:-))) aki hónapok óta szorgalmazza a jelszó bevezetését.
De a rendszer szvsz nem a legjobb, sokkal jobbak vannak ennél, s szerintem éppen ezért csökkent le az utóbbi héten a beírások száma. Nehézkes, és hosszadalmas ez...
Zoi 2000. 05. 21. 20:42
Dome!
A jelszó szűrésre való.
Már pedig én még nem láttam olyat, ami átmenve egy szűrőn több lett.
SZVSZ ez várható volt. Dehát ez triviális.
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 15:26
Igéretemhez híven, örömmel jelenthetem hogy a Honlapom (www.tozsdeforum.hu/ dome) május 22-től újabb rovatokkal gazdagodik. Ezek a
rovatok (Forex-Deviza, és Technikai Tipp) reményeim szerint tovább fogja segíteni az Olvasókat abban, hogy
még jobban eligazodjanak a pénzpiacok, és a tőzsde világában.
Az eddigi rovatok továbbra is megmaradnak, és folyamatosan frissülnek.
Május 22-én induló ÚJ rovatok:
Forex Deviza: Ez a rovat a nemzetközi devizapiac világába enged betekintést. A rovat szerzője
elemzésekkel fogja folyamatosan értékelni a devizapiaci eseményeket, és az azt befolyásoló tényezőket.
Technikai Tipp: A rovat szerzője a magyar tőzsde mozgását technikai eszközökkel elemzi, ám ugyanakkor
egyéni véleményét és megérzéseit is belefűzi.
Mindkét rovathoz tartozik egy-egy új "topic" a FÓRUM-ban, ahol a témához hozzászólhattok, vagy akár kérdéseket
tehettek fel.
Üdvözlettel. Döme
www.tozsdeforum .hu/dome
Törölt felhasználó 2000. 05. 21. 15:25
Kedves Portfolió!
Egyetérte k Canslimmal.
Amióta átalakultatok (új tulajdonos) nemhogy növekedett volna a hozzászólások száma, de radikálisan szinte a nullára csökkent le!
Zoi 2000. 05. 21. 15:20
Canslim.
A név és a login beírása után amikor a módosítás képernyője bejön, akkor fenn klikkelj a tőzsdeklub gombra.
Én se tudom miért így csinálták, hiszen nem akarom naponta változtatni az adataimat, ahogy gondolom más sem, dehát ez van.
Egyébként gratulálok Járainak, eddig ő tudta a legnagyobb BUX esést előidézni a pénzügyminiszterer között.
Törölt felhasználó 2000. 05. 20. 20:39
T. Portfolio!
Hogy lehet egyszerűen belépni ide? Mindig először a módosítás képernyőn kell átvergődnöm, és figyelni,nehogy a leiratkozás gombot nyomjam meg vagy van valami normális módja is?
Mert lehet, hogy én vagyok a béna, de lehet, hogy a nehézkes belépés miatt csökkent radikálisan a hozzászólások száma a regisztráció bevezetése óta.
Portfolio
Portfolio 2000. 05. 19. 11:57
Kedves Joe!
A Portfólió sajnos még nem az a méret, ami megfelelo lenne egy tozsdei bevezetéshez. De ha azért érdekel, hogy esetleg Portfólió (pontosabban NET Média) részvényt vennél, azt megtisztelonek tartjuk. :))
A Német Rt.-vel kapcsolatos kérdéseidet valószínuleg csak ok tudnák megválaszolni. Nekünk leginkább mint hirdetovel van kapcsolatunk velük, mint tulajdonosok nem játszanak szerepet. Mi továbbra is nagyon fontosnak tartjuk a Portfólió függetlenségét, ez talán érezheto is az oldalon. Hogy tiszta legyen a kép: a mi befektetonk a net.IPO AG, akinek a fo tulajdonosa egyben a Német Rt. tulajdonosa is. Szóval ez két különbözo szál. Ahhoz hasonlít, hogy ha pl: a Deutsche Telekomnak Magyarországon lenne egy internetes leánycége, akkor az mit tudna nyilatkozni a Westel terveirol. Semmit. Pedig a Westel a Matáv tulajdonában van, az pedig részben a Deutsche Telekoméban.
Az index.hu esete ettol lényegesen különbözik, ok jóval közelebb vannak egy tozsdei bevezetéshez, ráadásul ott tulajdonos a Német Rt. is. Mi viszont elsodlegesen a net.IPO stratégiai befektetései közé tartozunk, hasonlóan a német, francia, spanyol és olasz pénzügyi oldalaikhoz. Ebbol Ti annyit fogtok érzékelni, hogy a tokeemelés révén megvalósuló fejlesztések mellett a nemzetközi tokepiaci események nagyobb szerepet fognak kapni a Portfólión. Terveink szerint nemsdkára egy olyan pénzügyi site-ot látogathattok majd, ami már nemzetközi összehasonlításban is versenyképes.
Törölt felhasználó 2000. 05. 19. 09:17
Kedves Portfolio!
Várható a Portfolio tőzsdére való bevezetése is? Azért kérdezem, mert észrevételeim szerint a Német Befektetési Társaság Rt elég agresszív terjeszkedési stratégiát követ. Az utóbbi időben kisebbségi részesedést szerzett az Index.hu-ban, amely most a tőzsdére készül, és 21%-os részesedéssel rendelkezik a Novotrade-ben is. Második kérdésem is éppen ezzel kapcsolatos: A Német csupán a jövőbe szeretne beruházni ezen vásárlásaival vagy ezek egy nagyobb koncepció részletei? Tudom, hogy utóbbi kérdésem nem konkrétan Veletek kapcsolatos, de azért érdekelne.
Törölt felhasználó 2000. 05. 18. 18:59
Kedves reka/István !
A 3200000 db HUMET részvényt több mint egy évvel ezelőtt Civin János jegyezte le még 1999-ben. A félreértésed onnan származhat, hogy ezeket a papírokat csak most vezették be a tőzsdére (pár napja), mivel Civin csak egy-két hónapja fizette kia a jegyzési árat. Egyébként a történethez tartozik még hogy ezeket a papírokat 21 Ft-n jegyezte, azaz a tizedén mint ahol nemrég még forgott. Az is a történethez tartozik hogy Civin több mint egy millió darab részvénnyel csökkentette tulajdonát nem is olyan régen.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek