Szerintem a kereskedesi adatok kollektiv szuggeralasa helyett mindenki menjen ki a teraszra es szanjon ra tiz percet vegiggondolni, mit jelenthet a talanyos, a celtarsasagok tulajdonosi helyzetet pozitivan befolyasolo megfogalmazas....Mire gondolhatot a szerzo, mi varhato az eddigi hirmorzsak alapjan, es milyen hatassal jarhat mindez....
én nem mondtam, hogy baj...Sőt örültem neki mikor megláttama közleményt.. Bár kicsit megcsúsztak vele. Abban bíztam, hogy a befektetők értékelik ezt, és nem minusszal reagál az árfolyam. Emiattt írtam, amit írtam, mind1...
Megnyugtató lenne legalább a nyitó 660 felett zárni... :) Mindig eszembe jut, ha akarná Lölő, semmiből sem telne neki 800 fölé repíteni az árfolyamot. Megindítaná, aztán a csordaszellem vinné tovább. De valamiért nem akarják. Meglátjuk mi sül ki. A BLUE-k sem hoztak idén, mind mínuszos, szóval figyelni kell. De azért néha jól esik egy-egy jó hír, meg zöldben zárás, tisztelt tulajdonosi kör! ;)
Hát én nem értelek benneteket. Ha nem nyilatkoznak, az a baj, ha igen, akkor meg az a baj. Ezek nagy tranzakciók, élég nehéz pontosan belőni, hogy mikorra lehet őket lezárni. A bürokrácia nagy úr, még akkor is, ha ML-ről van szó. Ha 1-2 hónapot csúszik az apport, az akkora tragédia?
Ezek a nyilatkozatok olyanok, mint amikor bejelentik, hogy csökkentik a vállalkozások adminisztrációs terheit. Ebből tudom, hogy jövő héten még egy pénzpazarló irodistát kell felvennem, mert még több papír lesz :( Oda akarok kilyukadni, hogy a most megadott 2 időpontot se vegyük kőbe vésettnek.
OPUS Global Nyrt.