Ahogy a bölcs előttem szólók már elmondták, valaki(k) nagyon
eldöntötték, hogy mi legyen mostanában az árfolyam. Vásárolgattam és de minden
kötésem után hirtelen jött egy 5-6 forinttal alacsonyabban eladó pakk.
Továbbra is tartom, hogy örülj neki, hogy nem tették meg, mert ha mindenki eladná, aki 10 Ft esést vár, akkor limittel esne... Muszáj, hogy legyenek olyanok - főleg akinek sok papírja van, aki tartja, akkor is, ha esik kicsit, mert különben nagyon sokat esne... Főleg ezeken a forgalom nélküli napokon ha valaki bedobna 50-100 k-t, nem kicsit zuhanna be az árfolyam.
Végre egy normális hang ! Én nem vagyok büszke arra amit csináltam... de a többiek nem tették meg !!!!! Jelezni szerettem volna, mi a helyzet (szerintem)...
Sziasztok! Most sikerült elolvasnom a termést tegnap déltől. Volt itt megint minden:) Kedves Joe, az, hogy eladtad 708-on és visszavetted 694-en, légy rá büszke! Azért meg, hogy más ezt nem lépte meg, még nem hülye. És tudod mit? Örülj neki. Ha csak páran is eladtuk volna a nálunk levő összesen több millió db részvényt, akkor nem adtál volna el 708-on, de még 608-on sem... Nem mindegy ám, hogy 1-2 ezer papírod van, amit tudsz forgatni, vagy 1-2 százezer... Zsolti, pomperj felfelé várja?? Megint? Tegnap még lefelé várta, és az utolsó ábrájából is én úgy láttam, hogy előbb még 400 lesz, mielőtt 1500 lenne :-D Ez nem baj, mert mindig jobban megindult felfelé, ha lefelé várta, mint akkor ha felfelé várta;-) HoStruccnak köszi, hogy pontosította tru esélyét Palvin Barbinál:)) Érdekes számítások hangzottak el:-D R. 692, forgalom 7 M Ft:))))Vicc.
OPUS Global Nyrt.