Sziasztok! Eddig Matteo, Fairnando (az ő találó kifejezése a "konferencia":))és Matgab jelentkezett, hogy lenne kedve a dologhoz. Gondoltam új topic-ként interaktívan, gyorsabban találhatunk időpontot. Mondjuk, okt 19 kedd? Panama
P.S. Fiatal lesz a korosztály. Mindenki 30 alatt? Sajnáljuk Tancs, hogy nem tudsz jönni, bölcsességed hiányozni fog:)))
Én is a 18:00at részesitem előnyben!!!Legalább tudunk dumcsizni bőmbölő zene nélkül... olyankor még nem szokott üvölteni a zene... 9-10korul már a saját hangom se szoktam hallani...
molt longolom esik, otpt longolom esik, celziust longolom esik...:)))
De ha ti jöttök akkor nekem is ott a helyem!!!
Ránkférne egy kis lazitás, hátha uj csucsra toljuk a buxot...:)))
Hellostock !
En nem megyek ma, hideg is van, el vagyok cseszodve is tegnap eladtam humetet, ma meg nem akar szakadni, mol shortot nem sikerult nyitnim, az meg esik, amire meg longolodik ugyancsak esik, meg bruti hideg van, szoval ereztem en ezt mar hetekkel ezelott is , hogy nem lesz jo nekem ez a mai nap.
:-(
Szia Cst! koszi az erdeklodest. Kisse kb. mindenrol lemaradtam a harom het alatt (Humet 140ert:))), de ahogy igy hirtelen raneztem ugy tunik kezd rendbejonni a piac, talan magara talal iden.
Sajna tortent kint egy kis baleset, igy kint kellett maradnom meg egy hetet. (szerencsere nem velem, hanem a fonokommel)
Summa summarum probalok visszarazodni a tozsdebe, de egyenlore meg a korhazba kell rohangalgatnom, es minden felet elintezni, plusz ket het es megyunk haza es a repjegyen kivul meg semmi sincs elintezve. Szal most hanyagolm=nom kell a tarsosagot egy idore (legnagyobb sajnalatomra), es szep lassan vegignyalazom magam az 50 olvasatlat tozsdecapas korlevelen is.
Legyetek jok, tredeljetek helyettem is (lehetoleg longra :))))
"Konferencia"
P.S. Fiatal lesz a korosztály. Mindenki 30 alatt? Sajnáljuk Tancs, hogy nem tudsz jönni, bölcsességed hiányozni fog:)))