Hát igen, egyelőre úgy tűnik, hogy a mai emelkedés lehetőségét is jól "éreztem", reggel terveztem belépni a tegnapi záróár környékén, de amig lehetőségem volt figyelni, addig szinte nem mozdult el onnan, és most nézem, hogy már 6270-nél jár.
nálam a h1 sáv alja is odamutat, szal nem zárom ki, h meglesz még a héten, annak ellenére, h ma pattant...
(amúgy meg automatán veszik ("árjegyzés") a bluekat, és lehet is, hiszen a forgalom lepkefing, ott vannak most is a 2k tételek pl ricsiben és otpben, nemzeti tőzsde jeligére) ;)
Nem trédeltem, kivéve a majdnem a csucsun, 11865-on elkapott 2 DAX CFD shortot, amit viszont meg aznap kozel nullaban lezartam (ma kozel 400 EUR lett volna rajta).
A 11750-es DAX-ot csak egy hasonlo emelkedo ekben lattam, mint amit te tettel fel az OTP-re.
és még concorde (01/27) mellé:
"A BofaML adatai szerint a január 25-én záródó héten 6,3 milliárd dollár távozott az amerikai részvényalapokból, ez 4 hónapja nem látott kiáramlásnak felel meg. Az elmúlt hetekben, hónapokban jellemzően a pénzbeáramlás volt jellemző, elképzelhető, hogy fordult ez a trend. Az európai részvényekbe 0,2 milliárd dollár érkezett, míg Japánba 3,1 milliárd áramlott ezen a héten. Szektorális szinten a legtöbb pénz a health care szektorból távozott, míg a technológiába 14 hónapja nem látott pénz érkezett."
11750? ez vmi dax tipp lehetett az otp h1-re... hm, érdekes... ;)
de én azért otp-nél maradnék...hol is tart a formáció...?
mellé ewp (de csak opció) link
na, luxi, ez veri kreatív, mostantól gízai formációnak fogom hívni ;)
messze van még, lehet más is, de ha eljátszunk a gondolattal, abból kb ~5k célár jönne ki...
ami tetszik benne, h jobb váll kezdete éppen ma200 környékéről indulhatna...majd letörné a végén...
de mint írtam: ez 1 opció a végtelenből... :)
ELLI(o)TT KLUB