Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Emlékszem dax short 25300 meg 350-ről is volt pozim, akkor az volt a mondás: "f@..sz vagyok mert megyek a trend ellen. Most meg 3000 ponttal lentebb is nincs aki megtartsa, beálljon alá, mert így meg úgy a funda... -3000 pont, és senkinek nem kell.
Igen benne van felfelé is, ugyanakkor jön a hétvége, sokan nem szeretnének poziban ülni és zárogatnak, szerintem még be is fog gyorsulni a nap vége felé.
Tegnap amikor csdobos megnyitotta a longot 22840-nál, mekkora volt a boldogság, neszteenél is ,h +200: zártam. hát most b@szh@tom, mert ma ma van. Tegnap azt mondta Netanjahu, hogy nem támadom Irán finomítóit, gázmezőit. MA pedig azt mondta,, hogy dehogynem. Szóval gyerekek, ez amit művelnek néha, ide-oda nyilatkozat. Bombázzák, döntsék romba egymást ez a szar szemét banda, aztán haladj tovább, 0-ról felhúznak mindent. Szemétkednek a világgal.
na látod,én ezért NQ ban nyitottam longot és nem DAX-ban :)NQ ban adott volt a támasz ,DAX meg bármeddig eshet mielőtt megfordulna és lassan vége a kereskedésének
én nem hiszem el, hogy ninsc az a szint a daxnál, amit ne vennének meg. USA-t tartják a világba. pont te írtad, van egy két cég az S&P-nél, és NQ? Ja az semmi...... hagyjuk már de tényleg.
ujra a papos kacat bár mind1...:) DAX ma, 08:08#300462Egyik apácánk szerint (megbízhatatlan kufár) : A DAX jelenleg egy klasszikus "folyamatos fekete hattyú" állapotban van. Nem egy hirtelen esemény, hanem a közel-keleti háború elhúzódó hatása (energiaárak) fojtogatja az európai ipart. A 22 800-as szint a "vonal a homokban". Ha ez tartósan elesik, megnyílik az út a 22 000-es lélektani határ felé. A VVIX (a volatilitás volatilitása) kiugrása azt jelzi, hogy az opciós piacon "tail risk" (szélsőséges kockázat) elleni fedezéseket vásárolnak, ami gyakran egy brutális kapitulációs eladás előjele. 𝘿𝐷𝔼🅔🅔🅴𝑬 Vigyázat: Egy hirtelen békehír (vagy "Mission Accomplished" bejelentés az USA-ból) 500-800 pontos short-squeezt okozhat órák alatt. https://www.youtube.com/watch?v=mNHPv2GJyh8
valahol olvastam trumpi oda akar cseszni az íráni olajszigetre.. na az elég tréfás lenne. ha lenne töke eunak azt mondaná akkor usára szankciókat vetne ki és megnyitná kína felé a piacokat és támogatná a Brics-et. Bár lehet ez nagyobb kártya, ukránok már mondogatják figyeljen már rájuk is trumpi.. és nem zárom ki ukriknak át kell adni a két megyét és eu rá lesz kényszerítve oroszoktól vegyenek gázt olajat. És még ott van az orosz exklávé..oda valami folyósót kell biztosítani orosznak.. Ugyanez israel és Palesztína gáza. Irán orosz kínai befolyási övezet marad.
19600 nál látok DAX támaszt,azért ennyit nem igazán tudnék megengedni magamnak long szempontjából ::)Oda kb egyébként lávorom kb.azért remélem nem egyenes út vezet oda,fog fel-le hullámzani közben
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?