Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Viszont ez a 3. nap az 5%-os Dax esésben,jogos a felpattanás,főleg,hogy USA nem esett szinte semmit.. Nem akarok kéretlen tanácsokat osztogatni,de ezek a longok nem mindig fognak bejönni.. Pl tegnap 9-kor sem,és lehet hogy holnap sem..Durvulhat még ez a háborús helyzet,csak mint barátot,kollégát,óva intelek,hogy minden esetben longolj,ha minuszt látsz reggel,mert lehet még nagy lefordulás bármikor...
Hát már magam sem tudom milyen szabályt kövessek.. Tavaly év végén megfogadtam,hogy mindig használok stopot,aztán pedig követő stopot,és minden kis nyereményt megbecsülök,stb. Aztán persze ez megdől mindjárt a harmadik pozinál,amikor belépés után minuszba kerülsz.. Szóval minden fogadalmat áthágva,újra csak a higgításokkal,a stop mellőzésével, az idei év 580.000 nyereséggel áll,03.03.-án,és ez 1 milla alaptőkére értendő,akkor valamit mégiscsak jól csinálok,vagy folyamatosan szerencsém van...
dax 23840 1h közép, ha lebólintják, az alj 23600. adná magát, egy dupla alj, ki kell pörgetni a shortjaikat, amilyen mélyen csak lehet, és üres puttyonnal long. ami a csövön kifér.
Joe-Dexter írja: A TŐKE VÉDELME: néha jobb, ha nem csinálsz semmit. tegnap buktam 10%-ot. NQ shortot lezártam 0-ban, tovább esett 250-et. Szarkor shortoltam. Tegnap megnyitottam 24595-ről, meddig ment? 24810-ig...... Bonti erre mondaná,h szar az irány, dobjam. De nem jöttek jobb hírek, így MA reggel 24595-nél dobtam. 0-ban. Tehát néha türelmesnek kell lenni. 24595-580 shortom is volt, meg most 24620-24600. DE kockázatos. LEhet 15-20 pont, de ha kilő, + 200, akkor mi van?
https://kephost.net/p/MjMxMzgzMQ.png mutatom ezt a 23770-et, nem csak a levegőbe beszélek. 23770 a mai kitörési pont is. Az,h 23700-ról pattant, gratis + lendület: LENDÜLET. 23770-ről egyre nagyobbakat pattog. m5 bolialj 23770. ha viszont nem tartják meg, 23950-jön a kútfúró brigád, 23700 a tp.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?