Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"Nem látom nagyobb esés lehetőségét most,mert nincs olyan hír,ami ezt alátámasztaná" Miért gondolja mindenki#hogy egy esés,vagy egy emelkedés mindig hírhez#vagy adathoz kapcsolódik.. Ez egyáltalán nem így van.. Most elértek egy olyan árfolyamot,célzónát,aminél egyre többen úgy érzik,hogy már nem megy tovább. Aztán egymás után jönnek a realizálók,plusz a shortolók,és akár egy hirtelen nagyobb esés is kibontakozhat... Hírt meg úgyis találnak mindig utólag hozzá,ha nagyon akarnak...
Hát gratulálok azoknak akik megtartották.. Én sajnos mindig így járok.. Most is félúton zártam.. Pont akkorra fogy el az idegrendszerem,amikor végre bejönnének a dolgok.. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül..Már az is csoda#hogy ma egyáltalán meg mertem nyitni a shortokat reggel.. Pedig ezt már csak tartani kellett volna...
Tartom összeset továbbra is a korábbiak fényében. Habár ultramalac, hogy nem kötött be Stop loss order. 22999,8 volt XTB-n a napi futi max. Most majdnem szponzor lettem. Tp1 BB közép 75%, tp:2 BB(2 standard hiba) alj. {Daily}
Lehet a mai esés mértékével próbálják a shortosokat zárásra sarkallani, mert azért ennyi a zsebben az a biztos címmel ez akár ösztönző is lehet.....Miközben lehet egy több napos esés első napja jött.... Vagy a német választások eredményét árazza (AFD előretörés miatti csalódás).....
Rocco korábbi videójában a rés után ezen szinteket emlegette: 21970 (21800) 21250 (trendváltást írt oda) 20500 környéke Na de ezek jelenleg fényévekre....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?