Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
(#102994) Amikor...
Értékelés: -1
válasz erre | 2014. január 17. - 12:06
Anno is voltak "új, sok keresetű, feldumálók".. rendszerint a fordulást jelezte előre :)
akkoris
Jelzés a moderátornak
én ezek után most már akkor fogok örülni, ha a fed felvágja holnapra a piacot újra 9400-ra.
ja, és egy kicsit megnyugszik a forint, emrt vettem egy kis shortot eurhufra.
kockázatos a hülye eltolcsy mellett, de 306-307-ig csak visszakorrigál már az árfolyam.
tegnap 9410 körül nyitottam (pontosan nem tudom hol, mert certiben volt) most kidobtam 9300-nál, és mikor láttam, h nem áll meg az esés, a legamatőrebb módon visszanyitottam 9234 felé, azzal, h 9200-ig csak lemegy.
Persze pont ott fordult, úgyhogy 70 felé kivágtam, most már nincs pozim.
Ezzel is bőven profitos, de legalább a profit fele elment erre a hülyeségre.
Pedig minden tankönyv azzal kezdi, h ne rohanj lekésett lehetőségek után, hanem várd meg a következőt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?