Sziasztok,
Mai napon megkerestek a Perfecto FX-től, évi kb 30%-os hozamot kecsegtetve.
Nem tudom, talán több pozitívumot olvastam, de félek tőle.
Szívesen vennék véleményeket és tapasztalatokat.
Köszi
Törölt felhasználó2014. 10. 21. 11:10
Szia/Sziasztok,
Szörfözgettem a neten és láttam az alábbi kommenteket, nem bírtam megállni, hogy hozzá ne szóljak:) - úgy gondolom a legtöbb fórumozó társamnak nincs teljes rálátása az ilyen típusú szolgáltatásra/befektetésre, ezért egy kis pontosítást eszközölök. A www.perfectofx.com weboldal rendkívül részletesen ír erről, de én csak a saját véleményemet tudom fújni. A befektetés alapja, hogy szegregált számlámon van a pénzem, amely el van választva a bank és a brókercég vagyonától... Az ügyfélszolgálatnak meg örülhetünk, lehet kérdezni anyanyelvünkön és nem kell találgatnunk, mások véleményére adnunk! :)
Ellenőriztem a címet is és mást látok az adott oldalon: Level 31 Vero Centre, 48 Shortland Street, Auckland, 1010 , New Zealand, az Új-Zéland stimmel. Ennek több szempontból lehet örülni, pl hogy a Transparency International 1 helyén van, míg MO. a 47 ezen. Tehát a legbiztonságosabb kormányzati szerv ellenőrzi a működést.
Mielőtt elindultam fél évig figyeltem őket és részletesen leinfóztam az összes szolgáltatót! Ezt bárki megteheti, ajánlom Neked is, Tedd meg is meg, ha valahova elutalod a Pénzed. Én összességében meg vagyok elégedve, a svájci support profi, gyorsan válaszolnak, eredmények egyenletesek évek óta. A sikerdíjat sokallom kicsit. üdv
nekem is van szamlam naluk, illetve nem naluk, hanem a 3TG fx-nel, akinek fura mód szinten van magyar ugyfelszolgálata.
Ez még alapvetoen nem zavarna, de a perfecto Fx, es maga a broker is 3TG broker ugyan arra a cimre van bejegyezve, 38 Birmingham Drive Riccarton, Chistchurch, 8024 NZ. Ez sem jelent okvetlen rosszat, de mindenképp fura.
Mindkét cég egyébként lenyomozható, és naggyábol egy ember kezében osszpontosul.
Találtam még 2-3 masik társaságot is, akik ugyan ezt a "terméket" árulják átcimkézve, kozulok vagyok ennél:
www.forexmanagedaccounts-fxmac.com
nem lennék meglepve, ha egyszer rábukkannék magára a szkriptre is amit használnak...
Ahogy emlitettem én magam is részese vagyok a dolognak, ezért minden - épito- jellegu veleményt szivesen fogadok, illetve válaszolok is kérdésekre, ha valakinek konkrét van :)
Törölt felhasználó2013. 11. 18. 11:58
Szia, Örülök a tájékozottságodnak és hogy kulturált formában teszed mindezt. :) Ismerem ezeket az alapokat és 4 éve nekem is van egy hasonlóban pénzem. Elsősorban a biztonság miatt raktam ide, ahogy korábban is említettem a diverzifikáció a legfontosabb ha befektetési portfóliót alakítunk ki. A Perfecto FX éves szinten +20-24% ot hoz, nem többet. A kötéslistát folyamatosan figyelem és a kockázatot minimalizálják, az elmúlt 14 hónapban 3-4% volt a max dd. , ami szerintem tűrhető még a lakossági befektetők számára is. A felsoroltak közül Neked valamelyik alapban fut befektetésed?
Másrészt meg a kockázat porlasztására vannak sokkal átláthatóbb, szabályozottabb megoldások, pl. OTP-s, Concorde-os abszolút hozamú alapok (Supra, EMDA, Platina Pí, Citadella, VM, stb., stb.), ja, hogy azok nem ígérnek évi 50% kamatot?
Egy fórum nem arról szól, hogy ha valaki agyondicsőít valamit, akkor azt rá is hagyja mindenki, véleménye bárkinek lehet. Arról nem is beszélve, hogy anno még a Quantum XXL bukása előtt milyen beszólásokat kaptak a rendszert dicsőítőktől azok akik figyelmeztették őket a veszélyre, és a poén, hogy utána is, mert valakit hibáztatni kellett...
Törölt felhasználó2013. 11. 18. 10:05
Sziasztok! Sajnálom, hogy a vélemény nyilvánítás ezen fóruma is kezd alkalmatlan lenni a normális beszélgetésre és obszcén beszólásokkal kell "tarkítani". Én közel egy éve vezetek egy blogot longitudo.blog.hu t, ahol megjelenítem a saját kereskedéseimet is. Én évek óta magam kezelem a pénzem és ebből is élek. A kockázat porlasztása miatt döntöttem a Perfecto FX mellett, amely döntés is helyesnek mutatkozott, mert tartósan eredményesek. Ha nem tetszene, vagy tudnék jobbat, váltanék.
Alapvetoen nem ordogtol valo szerintm (lenyegeben egy befektetesi alapnal is ugyanezt csinalod), de mokasan elszaporodtak manapsag a kontarok, akik 50% valoszinusegel begyujtik a sikerdijat aztan ha mar ne jott be amit gonodltak lelepnek. Vegulis ha belegonolsz ez nem meglepo, hisz nekik kockazatmentes uzlet.
nem értem azokat az embereket akik "kezelt számlás" szolgáltatásra adják a pénzüket....elveszitik a játék örömét is...
vagy csupán annyira gazdagok,hogy ők már nem is akarják elbukni a saját pénzüket,saját maguk által,hanem még ezt is rábizzák másra.... bukja el más :):):):):):)
miert spammelsz?
ez olyan vicces kijelentes, alatamasztanad? "Az Emerald kereskedői voltak az egyetlen csapat, akik a USA válság ellenére az EUR USD devizapárban jelentős hozamot tudtak felmutatni."
Senki ne zavarjon, hogy ezek a "sracok" par eve ugyanezen a neven me a dukascopynal vezetett kezelt szamla szolgaltasukon -20% korul hoztak ossze aztan atcuccoltak a masik szolgaltatohoz letagadva a multat..
Lassan 18 hete van befektetésem a Perfecto FX-nél vezetett Emerald számlámon. Teljesen más kereskedési stílust képviselnek, mint amit én "játszok" a saját számláimon, de a végeredményhez nem férhet kétség, vagy rossz szájíz: indulás óta több mint +8%. A cég magyar ügyfélszolgálata is nagyon készséges, valamint meta traderen keresztül figyelhetem a kötéseket. Az Emerald kereskedői voltak az egyetlen csapat, akik a USA válság ellenére az EUR USD devizapárban jelentős hozamot tudtak felmutatni. Jómagam kerültem az elmúlt hónapokban azt a devizapárt.
Egy nemzetközi pénzügyi vállalatnál már természetesnek is mondható, hogy partnereken keresztül terjeszkedik. A cég angol supportosától megkérdeztem kb. 2 hónapja és 53 országban vannak már jelen, gondolom főleg ennek köszönhetően...
A befektetésemet megmutattam még az apósomnak és a bátyámnak is, így érkezik valamicske plusz bevétel a Partneri rendszeren keresztül is, nem csak a hozam.
Bár most kellett volna lépnem, mert ezek a számok szimpatikusabbak, mint korábban.
"Gondolom azért halt be ez a fórum is, mert a Perfecto FX kifejezetten jól teljesít.."
Akkor miért van szükségük erre?
"Mutassa be a lehetőséget ismerőseinek és profitáljon is belőle!
2013-ra egyre nagyobb hangsúlyt kap a passzív bevétel megteremtése, hiszen céljait biztosabban eléri, ha több lábon áll! Ön ügyfelünkként már kifejezte érdeklődését cégünk iránt, most szeretnénk bizalmát jutalékok formájában megköszönni!
Tekintse meg az alábbi példákat, melyek egy Ön által elérhető havi passzív jövedelmet mutatnak be:
Amennyiben három befektető fejenként átlagosan 12.000 USD tőkét fektet be Ön által, az Ön havi bevétele 1000 USD (225.000 HUF)!
Amennyiben hat befektető fejenként átlagosan 12.000 USD tőkét fektet be Ön által, az Ön havi bevétele 2100 USD (472.500 HUF)!
A folytonos, havi jutalék mértéke a fenti hat befektető esetében 101 USD (23.000 HUF), mely a behozott tőkemennyiséggel arányosan folyamatosan emelkedik!
A fenti példában bemutatott összegeken felül a teljes Partneri rendszer további jutalékokat és bónuszokat tartalmaz. Ismerje meg Partner Programunkat; kattintson a visszahívás gombra és jelentkezzen még ma! A jelentkezőknek egy Partnerkapcsolattartó kollégánk személyesen vagy online bemutatja a teljes Partner Programot.
Kérdéseit, igényeit írja meg az alábbi e-mail címre:
Gondolom azért halt be ez a fórum is, mert a Perfecto FX kifejezetten jól teljesít... Ezt sajnos csak kevesen tudják elérni, pl a 2012 a nagy bedőlések éve volt (Qxxl, MTS, Apollo, stb). Sajnos minden iparágnak megvannak a maga kóklerei, de ezeket kis utánajárással ki lehet szűrni! Többek között figyeljünk oda, hogy milyen pénzügyi háttérrel rendelkezik, milyen ellenőrző szervek figyelik a működését, mibe fektetik, eddig milyen eredményeket értek el... Apropó, ha múltbéli eredményről beszélünk akkor figyeljünk Pl a Myfxbook teljesen alap követelmény egy forexen kereskedő cégnél:link
akinek ingere van forexezésre, toljon le itt ott pár hónapot demószámlával, aztán keressen egy megbizható fx céget, nyisson számlát ahol nem éri el a nav, és ügyeskedjen maga, magának.
Perfecto FX - egy új kezelt számla
Van valakinek valami infója, referenciája ezzel a céggel kapcsolatban?
Létezik, az, hogy 2008 óta, ilyen rövid idő alatt több mint 700%-os hozamot érjen el a cég?
hozamgörbe:
link
(vagy netán valami kamu, piramisjáték ez is?)