És ha hétfőn kezdődött egy enyhén emelkedő trend - akkor csak visszatesztelte a csati ajját, és innen megint lehet up... link
Én erre alapozva megpróbáltam egy kis longot
23610 - 660-ról
stop: 23450
célár :24200
szvsz keddig meg lesz
az gyanus volt, hogy nem kezdtek mindent ész nélkül adni... econet, phyl, pannergy szinte semmit nem esett és elég nagy tétel várt a vevői oldalon ha valaki el akarná dobni.... rábát is csak az utolsó 20 percben borították meg 20 ft-tal és ott is masszív támasztékok jelentek meg,.... nem tudom, furcsa... ilyenkor az fhbt nagyon az otpt mégjobban megborítják és a többi blue-t is... a telko is alig esett a felhúzás után...
mindegy, én 75% cashban vagyok... bankpapírom, blue-m egyáltalán nincs...
Na lehiggadtam. Végülis a longosoknak is kell(ett) esély kiszállni. Mai politikai esemény fenntartotta a buxot (új parlament, kormány).
Talán néhány nagyobb büfi azt hitte a mostani kormányváltás jó apropó bevásárolni. De lehet ők nem nézték a dax és snp féle vadász jeleket...
Hatit meg végképp nem értem, mert szépen nyomták össze a KT-t egész nap 300 körülire, míg a végén vették mint a cukrot, és 500 pont lett a KT.
Bár lehet shortokat vettek vissza, mert féltek, hogy hétfő reggelre megint megmentik-e az EU-t:)
1.) akkorát most nem esett.. kb 100 pontra van attól, hogy pluszosként zárjon.
2.) a nap elején estek.. ilyenkor esélyes, hogy pár órás hezitálás után csinálnak egy felfelékört... lentmaradás szempontjából jobb ha a nap végefelé esnek...
1012 határidő
ELSŐ!!!!