ahogy tanuló barátom írta, majd nézd meg 2 hónap múlva, aztán akkor írjál ilyen okosokat. gyanítom, messzire el fogod kerülni a topikot, majd kitalálod, hogy elutaztál és nem volt időd írni. hatalmas pofára esés lesz ennek a vége a részedről, azt ajánlom, csökkents a napi beírásodat itt, vagy regisztrálj még most időben egy teljesen másik nevet, mert most azon az úton haladsz rekordsebességgel, hogy örök életre lejáratod magad a weboldalon. :)
Szemléltetés volt, hogy ott is azt mondaná, de írhattam volna 2000---->et is, akkor is azt írná..
Ez nem azt jelenti, hogy én azt mondtam od megy a papír.
Ezek tényleg kötekedések tőletek és kéritek a hozzászólásokat tőlem. Miközben azt mondtátok kevesebbet írjak.
Mondtam egy szóval is hogy 500ra megy papír? Olvasd el megint hátha felületesen olvastad. De megpróbálom mégegyszer leírni, hátha ellvasod, ne legyen megint kérdés új hozzászólás ezzel.
Amíg 2000pont alá megy egy ponttal is az árfolyam Ex azt fogja írni ja... 2000---1999..
ez nem jelenti, hogy oda várom 1999re.
Köszönöm megértésed.
Remélem tudtam mindenkinek válaszolni.
a vevő mindig kamu
kár bemondani
azt vedd észre, hogy nincs eladó
a leszorításra szánt csomag elfogyott, nincs utánpótlása. 9 ft-ra van szétterítve 77k, pár napja meg 4 ft-on volt több mint 90k. aki nem látja, hogy kitörés készül az vak.
26-29FT volt a papír, amikor a részvényesek beléptek a porondra.
Onnan a fekete nyilakkal jelzett csökkenő trend megtört és piros nyilakkal emelkedő trend alakult ki. A zöld sárga vízszintesek mutatják az azóta tartó emelkedő alj, emelkedő csúcsokat! Ez továbbra is tart, tehát emelkedik azóta, amióta a részvényesek összefogtak és leváltották a régi vezetést! Most Navcator hír megfogta a papír emelkedését, és kivár.. ellenben a nagy 26-56os emelkedés túlvettségét ezzel kikorrekciózzuk!
Emelkedő zászló ott van sárgával!
És ne kelljen többet magyaráznom, mert ezzel növeled a hozzászólásaim számát, amit megkértetek ne írjak annyit.
Szóval ezt az emelkedést tudjuk folytatni.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?