Nem bonya ez a tőzsde.
Azt kell venni ami olcsó.
Ágyúdörgésben kell venni, lágy hárfaszóban eladni.
Kockázat nélkül nincs üzlet.
Kis kockázat kis pénz, nagy kockázat nagy pénz.
Minél inkább csődölnek a kisbüfik, annál érdekesebb vételre egy papír.
A tőzsde sosem logikus. Ha logikus lenne, mindenki milliomos lenne!
Elég ha csak mi keresünk rajta! :D
Na jól tetted, hogy jelentkeztél.
Tudtam, hogy nem vagy kamus!
Össze vissza beszélnek a csődösök.
Nem baj.. megint beégtek.
Én meg összes Visonkát megvettem ma, amit eladtak, így már csak dupla áron kapható. 140re megjött a vevő, 120asokból tudnék neki adni.. de minek, ha 240en van legjobb eladás 100%on? :D
Macika befuccsolt ingatlanosról beszél.
Én nem ismerek olyat.
Ebből a szektorból is jó hír jött ma:
Ennél már nem lesz rosszabb az ingatlanpiacon
Csűrös Csanád
2013. december 4. 10:30
Óvatos optimizmus, stabilizálódó hozamszintek és továbbra is nyomás alatt lévő bérleti díjak: ezek a legfontosabb tanulságai az ötödik alkalommal publikált Market Sentiment Survey-nek, az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS közös kutatásának. A megkérdezett ingatlanpiaci döntéshozók közül senki nem számít a befektetési hangulat romlására.
Ma reggel KSH oldalán közzé tett 3db. javuló adat ismét itthonról:
1.) Bruttó hazai termék (GDP), 2013. III. negyedév
- Magyarország bruttó hazai terméke 2013 III. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva a nyers adatok szerint 1,8%-kal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 1,6%-kal, az előző negyedévhez képest pedig 0,9%-kal nőtt. Az Európai Unió (EU-28) bruttó hazai terméke 0,2%-kal növekedett a harmadik negyedévben az előző negyedévhez képest.
2.) Októberben 2,5%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene, Kiskereskedelem, 2013. október
- 2013. októberben az első gyorsbecslés szerint 2,5%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom naptárhatástól megtisztított volumene az előző év azonos időszakához képest. Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelemben 1,2%-kal, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 3,3%-kal, míg az üzemanyag-kiskereskedelemben 3,7%-kal emelkedett az értékesítés volumene.
Októberben 4,6%-kal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma, Kereskedelmi szálláshelyek forgalma, 2013. októberben
3.) - 2013. októberben mind a külföldi- (1,8%), mind a belföldivendég-éjszakák száma (8,2%-kal) emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. A szálláshelyek – folyó áron számolt – bruttó árbevétele 4,9%-kal nőtt.
Én nm mondtam, hogy kamuzik.
Délután szokott írogatni. lehet még alszik. Itt nem írt ma még. nem muszáj egész nap írnia.
Ha beteszi vételeit 46ra akkor nem kamus..
Ha nem teszi ma be vételeit 46ra, akkor kamus. Az is lehet 46os eladásokat szedegetné ki. Azt mondta aki adni akar 46on az tegye meg téteit ma, mert átveszi. nem tette még meg senki a 46os eladást :D
Nagy semmi nem történt. Ugyanott vagyunk mint pénteken. Akkor is annyi volt.
Mondtam divergencia.. meg batman.
Pb rezsicsökkentés hétfői szavazás is elmaradt..
akárcsak a november 05. és november 25-i csődösök által bejelentett csőd.
Két nap és Xetra. 5nap és közgyűlés.
Visonka 119en zárt tegnap, 240ig 171darab eladó van, ami kb 20ezer forint, és dupláz a papír a tegnapi értékéhez képest!! Gondoljuk el mi lesz itt Xetra alatt! 1000re megy 100.000Fttal? :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?