Azért az szerintem bíztató hogy 615 alatt rendkívül nagy volumenű gyüjtögetés folyik (amiből persze jómagam is kiveszem a részem)
Törölt felhasználó2009. 12. 08. 10:54
A forgalomra valóban nem lehet panaszunk az utóbbi pár napban, de az árfolyamra annál inkább. Az is borzasztó, hogy ha valamilyen hírt közölnek, biztos, hogy délután teszik. /MOL szerződés, új tulajdonosok szavazati jogai stb. /
Ugyan Elci, a Szentpétervár miatt asszociáltak az oroszokra. Amúgy ezek az "amerikai" meg az "amerikai", hiszen valami fatális véletlen folytán a két cégnek ugyanott van a székhelye :))) Persze lehet, hogy az East West Technology átköltözött Angliából és átkeresztelte magát Kirib-re, tehát eredetileg ő valóban "angol" volt.
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 10-es fıút, 74 km szelvény, 0704/35 hrsz.; a továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a T. Részvényeseket arról, hogy a Társaság Igazgatósága által 2009. szeptember 24-én elhatározott alaptőke-emelés során kibocsátott részvények 2009. december 3-i keletkeztetésével a CAPI-TALL
LLC. (11850 Dr. Martin Luther King Street N, Saint Petersburg, FL. US 33716.) valamint a KIRIB INVESTMENTS LLC. (11850 Dr. Martin Luther King Street N, Saint Petersburg, FL. US 33716.) szavazati jogot biztosító
részvényeinek aránya 5% fölé emelkedett.
Fenti tulajdonosok bejelentései alapján a CAPITALL LLC. részvényeinek darabszáma és szavazati joga 250.270 darabra, részesedésének mértéke 9,18 %-ra nőtt, míg a KIRIB INVESTMENTS LLC. részvényeinek darabszáma és szavazati joga 245.806 darab, részesedésének mértéke 9,02 %.
Tudom Johny, még mindig nem a saját gépemen vagyok, hanem a lányomén. Tönkrement a winchesterem, még nem szóltak, hogy sikerült-e valamit csinálni vele, de rohadt mérges leszek, ha elveszett róla többszáz dokumentumom, adatom, stb...., szóval még nem tudom, mi van.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?