A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Bár nem hiszem hogy megtörténne, mert ez a forgalom tényleg elég silány, de kio voksol mára egy kitörést?
A grafikon egyelőre szép jelét adja, de még hol van a délután.
magam sem hiszem de zöld a teló:
643 +2 +0,31
gyenge de zöld
forgalom eddig 1,7millió
(ezt még kommentálni sincs kedvem)
nyilván mindnenkinek megvan de ma az usa zárva tart
a könyv pedig:
_ _71 643 644 3 979
_ 426 642 645 9 783
4 322 641 646 8 283
5 930 640 647 4 927
_ 700 639 648 6 438
az hogy a mai nap "változást" nem fog hozni nem lesz meglepő
az elején én is reál nélkül nyomtam, de m ár teljesen rákattantam :S az az első, ha géphez érek, hogy már megyek is fel adatot nézni. Le kell róla szokni. :)) Majd ha megint fontos lesz akkor visszaállítom, addig maradnak a fórumok :))
az nem jó ha nincs pihenés..:( szar a real ha nem foglalkozol többel. az utolsó időkben én is csak ecoztam mert amikor 3napig ment még tavaly azért jól hozott... és lemondtam mert fölsöleges. havi 2500 és volt hogy nem is történt semmi és én sem léptem be 1 hétig mert mást csináltam éppen...szóval kb 4 hónapot real nélkül csináltam és nyertem még egy 10est... de az elején idegesítő lesz.:)
Azt is? nem vagy semmi! Az usára majd megtaníthatnál :DDD (nyugi csak viccoltam.) az ausztrál tőzsdézésben állítólag jó pénzekez lehet lőni, lehet annak fogok utánajárni, hogy azt hol és hogyan lehet elkezdeni de most ezer felé áll az életem, úgyhogy ez nem most lesz :)) De az ecot azt tényleg nehezen bírom, :DD pont ott járok, hogy lehet lemondom a reált. Ami kell arra az artanisos reál oldal tulajdonképpen pont elég, aztán ha kell majd visszaállítom.
jaja most el is döntöttem, hétfőn le mondom.
Nyaralás viszont kimarad most is, majd egyszer elmegyek pihenni, de az nem idén lesz. De majd lövök egy hosszú hétvégét magamnak a vursliban. Azt mondják a kétpálcikásokat még ki lehet lőni, azon láttam egyet :DDDD
azt is...:) hát akkor nyomni kell:) majd visszajön, csak várni kell. eco amúgy is üldögélős papír, menj nyarani aztán majd megnézed hogy állsz ha visszaértél. hogy bírod hogy mindennap ezt nézed:) én is néztem mindennap fél évig de a végén már rángásom volt az egésztől ami itthon megy...:)
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.