Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Erről beszélek én is! Amíg a dugó zárja a hordót akadályozza a bor folyását, addig nincs forgalom! Csapra kell ütni a hordót és kádat alája had follyon a lé!!!
Mégsem olyan rossz ez a részvény?????????????????!!!!
Lesz ez 10 Ft- meg még magasabb is!!!!
Törölt felhasználó2011. 02. 02. 23:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Zsihaha, nagyon örülök, hogy ezt belinkelted, mert egy ideje nem nézen én se a Humi híreket és rávilágítottál arra, hogy valami már megint fura. Ezek szerint a cégbíróság még jan. 31-ig nem jegyezte be se a 26 milliós, se a 70 milliós tőkeemelést, meg a tőkeleszállítás+névértékváltoztatást sem. (olyat pedig már láttunk, hogy kgy határozatot visszavonnak).
1. Nem 115 millió a mostani szavazatszám, hanem 211. Lásd zsihaha-nak írtakat.
2. Abban igazad van, hogy a 100-al felszorzás után "csak" 2.110.000, azaz 2 millió papír lesz, így bő 1 millióval többségi tulaj lehet valaki.
3. Csakhogy MINDENKI darabszáma osztódik 100-al. Azaz a te kb. 50 ezer db részvényed 500 db lesz. Hozzád képest, meg pénzben kifejezve ugyanolyan távol lesz egy nagy pakk megszerzése/eladása. Ezt te tényleg nem érted vagy csak játszod?
4. A mai könyv pl. úgy néz majd ki, hogy 900 Ft-on lesz 9.000 db vevő, azaz kilenc ezer db vevő, 10-en meg 48.000 db eladó. Az összrészvényszám meg 2 millió(!), amiből az övék kb. 1.3 millió.
Törölt felhasználó2011. 02. 02. 23:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Zsihaha: mert a BÉT-en a bevezetett mennyiséget jegyzik. A 26 milliós tőkeemelést a cégbíróság bejegyezte, de még nem vezették be. A 70 millióst nem tudom, hogy bejegyezte-e már a cégbíróság.
Általánosan, a tőkeemelés jogi lépései:
1. Dönt róla a közgyűlés/igazgatóság.
2. Bejegyzi a cégbíróság.
3. Bevezetik a tőzsdére.
A 26 és 70 milliós tőkeemelések még nem tartanak a 3. pontnál, így a BÉT-nél még nem szerepelnek.
600.000db valaki simán lehet többségi tulaj szerintem ezért nyomtátok le és mint az örült vennétek olcsón de eljön az idő amikor bármi áron veszitek:DDD
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143