amúgy a környezetet figyelembe véve bármire is jó lenne az ingatlan...mosz ipari besorolás de ha kilobbiznák akár bármi is lehetne...a közelben gyógyvíztől kezdve szinte minden...
a paraszt kapcsán spec. én nem parasztozni szándékoztam, hanem csak arra utalni, hogy elsősorban nem a hazai állattenyésztőkre koncentrál a cég, hanem exportorientált.
és ennyi. a parasztember magát is parasztembernek hívja és tartja és ennek köze sincs egynéhány sznob paraszthoz, ami ugye más :o)))
Nagyon parasztos az árfolyam. Ha nem lenne paraszt dolog parasztozni, megkockáztatnám, hogy paraszti ésszel is kellemetlen, hogy a 300k 68-on van és nem 70-en.
Nálunk az EMGÉTÉESZ-be például már vettünk az asszonnyal, mer mindenki nagyon perfenálja eztet a részvényt mer olcsó. Oszt meg az a veszély sem fenyeget, hogy úgy nagyon megvennék ezt tőlünk, úgyhogy meg van a számításunk, egy'emlő're tarcsuk. Mi példájul nem igen figyegessük.Meg hát ki kapána akkó a legelőn. Há mongyuk ott énse. De a tehenytő nem sok idő marad, meg kéne valami sok kombájtos számológép meg ahhó hogy mindennap lehessék látnyi. Meg állitolag van az a képes ujság TéVé-ben, azon is lehetne ezt látni.
Tudna hát nekem ebben valaki segíteni%?
Egön egönyös jeligére én várom a választ itten.
Oszt jó sok pénzt, meg zsíros józságot.
Azért mert kicsi a papír likviditása attól még super kockázatos a PHYLAXIA. Mi van ha a paraszt ember az olcsóbb terméket veszi a phy katalogusa helyett?
Erősödő Phylaxia