sakal83

Regisztráció: 2017-06-20 08:56:54

Hozzászólások száma: 2 090

Utolsó hozzászólás: 2019-10-21 19:42


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 19:42
Kis pelda szuloktol. 1999ben lakas 500eert megveve 11m ert eladva 2003ban. Most 19mot er 16 ev utan. Kerdes: tartani kellett volna vagy nem?  NE OLVASD TOVABB!! VALASZOLJ MAGADNAK. Plusz 5 millioert csaladi haz 2x akkora. Most 40m alaphangon. Jo dontesed lett volna? :)
Biztos hogy most nem kellene cserelned a panelt? :) 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 19:37
Van onbizalmad. Vegulis 5 ev ezt igazolja. Az mar csak hozzaallas kerdese h ez rivid ido vagy hosszu az onbizalom alatamasztasara.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:49
Ja. Es mindezt nem az osszekuporgatott sajat lovebol hanem barati hitelbol:) lasd gyakorlati pelda Nemzeti kotveny vallalatok eseten. Vegyel egy ceget barati piacon nem finanszirozott hitelbol adj neki allami megrendelest felarazva majd a terjeszkedesre nyomtass penzt es add oda ingyen ugy hogy a kamatveszteseg es a kockazat az adofizezoke. Es nevezd el NEMZETInek h emesztheto legyen :) :) :)
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:44
Illetve azokra a barati koveteleskezelokre akik tobb ezer lakast tulajdonolnak a koveteleseken keresztul az MNB hathatos kozbenjarasaval amellyel a bankokat az ertekesitesre koteleztek a 2013as arak TOREDEKEERT. Hidd el egy 50es panelnel 4m forintnal tobbet nem adtak:)
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:39
Nem is rad gondoltam. :) ahogy itt senkire. Tobben ingyenhitelbol es eus lopott penzbol 10sevel vasaroltak lakasokat.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:11
Egyebkent ha jol tudom az egyik azsiai tigrisnel a lakhatas alapjog es mindenkinek egy lakas hozta el a gazdagsagot. Nem ordogtol valo gondolat. A most kinyomtatott ertektelen penzbol megszerzett bizony korlatozott ingatlanvagyonbol a jovedelem nem igazsagos. Es nem rad gondolok hanem a sok ingatlanvefektetore. Mar repedeznek az europai tarsadalmak miatta. Nyugaton is. Ha nincs idejeben beavatkozas lesz olyan politikai ero aki a hatalomert kiuti oket... a birkat etetni is kell...
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 18:06
Egy szoval sem irtam h tamogatod. Jelenleg hangsulyozom a mai szamokkal pusztan anyagilag semmilyen epites nem eri meg. De tarsadalmilag hasznosabb a kolesz es a berlakas mint a stadion es muzeum. Ezekbol a adoforintokbol meglenne a forras. Amikor draga akkor nem szabad venni ugye ismert a jo befekteto ismerve.
En pl regota nem szavazok mert testkozelbol lattam mind a ket oldalt es a NER kiepiteset. Csodalatos volt latni az eskudt ellensegek kiegyezeset:)
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 17:50
Miért baj az olcsó lakhatás? Több marad fogyasztani, így jobban pörög a gazdaság. Főként jobban eloszlik, mert a sok költ keveset, így meg a kevés sokat tesz félre, amiből nem költ.
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 17:49
Ahonnan a múzeum és stadion építések. Azok is csak "nagymértékű állami vagy önkormányzati segítséggel tud életben maradni a jelenlegi árakon."
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 16:26
áremelkedést okozna
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 11:04
Az adatvezerlesi uzemmod azert vicces mert bar valos az inflacios adat a metodika alapjan csak a metodika bajos. A realvilagban epp mist alkalmazzak berlin eseten:)
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 10:52
Telejsen jogos az indoklás:
"hogy az árak mérsékelt ütemben, az inflációnak megfelelően, éves szinten legfeljebb 1,3 százalékkal emelkedjenek a bérleti díjak."
Mi a gond ezzel, hisz az adat valós:) :) :) :)
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:22
Dehogynem. Ott is minimum dupla van. Csak a felujitas is minimum duplaja a lakasenal.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:21
Nem tudom. De nem is arrol szol hogy most it van hanem eleri az orszagot.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:09
Szep sztori...
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 14:08
2014ben ez ossz 6000ft volt. 2500 munjadij 3500 anyag.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 14:06
Nem ujitottam csak a melosokkal atbeszeltuk a matekot. 10000ftpernm 4500 munkadij es 5500 anyag 10cmessel alapszinnel. De caparollal. Badogos nem volt benne. Es nekem ez barati arak. Hallottam pesten mar 20kpernmert is...
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 13:30
A haz meg atombomba lehet. Mindened ramehet. Szo szerint. Egeszseg csalad elet a penzen kivul:)
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 13:29
Teljesen korrekt felfogasod es megertesed van ebben a temaban. Ami baratodnal tortent teljesen hetkoznapi bpen es kornyeken. Azert is nem ertem hogy uj 50est lehet venni 37-39kert. Felujitando panel meg 32kert. Ha nem gyakorlott az ember es nincs ismerosi kore akkor hamar az uj fole kerulhet a panel ara:)
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek