link
395 ft feletti nyitás esetén,és annak megtartása zárásra,fordíitott fej -váll szigetfordulót eredményezne,nem is emlékszem ilyenre:)
persze ez mind feltételes mód.
Ja tegnap értetlenkedtem is,ki az a hathor,már tudom,te ezek szerint!
amúgy ex szerint én már voltam bennfentes,csabi klón,ingatlanos,hathor ki tudja még ki.....
Lejártak a mai megbízások, így kiszedték a könyvből. Nehogy már azt gondoljuk, hogy záró előtt 4órát ott volt, majd utolsó 6perces záró szakaszban, majd kivették, mert meggondolták magukat.
Haláli.
Ez lefele is így volt!
Amikor limiten állt 24K -15%nál.
Zárásban is 21K állt kb, majd záró után 4K maradt bent a könyvben. Ennek semmi jelentősége. Bezárt a bazár, lehet feljebb állni holnap vétellel.
Ez fejezd be a szánalmas ferdítést a könyve 379 és 374 között 30000db vételi volt, ez csak az utsó kötés,ebből is látszik már nem adják a paráztatásod és megbízóid bánatára!
Ha nincs részvényed ne itt rontsd a levegőt a kamu remegtető,ferdítő dumáddal, inkább keress valami pasit magadnak a neten a napi 24 órából kitelne amit a gép előtt ülsz!
15Kn a fordulatban én tankoltam fel egyedül a stokiról 15500tól vettem lefele 15000alatt még pár pontig, 14750körül fordult bux, ahol már régen longban voltam. Onnan felfele vettem, fordítot fej-vállakat mondtam. Igen utána háromszögelődött Bux és kiesett a háromszögből amire én beshortoltam,mert lefele esett ki az árfolyam a nagy háromszögből. Utána elindult fel, áll letörés volt. Bebuktam a shortot. Majd onnan kezdve újra végig long 16-18K között. Miközben mindenki rámdobálta a shortokat, 800pontról leütve kamattartalmat 500ig, majd 500pontról 150re ütve a kamattartalmat. Abban a januári hati shortban igen balul sült el a shortom. Háromszöget visszatesztelve zárnom kellett a shortot, mert visszamászott háromszögbe.
Ilyen is van. 2hetes negatív reakcióm volt, mellette akkor törte 320at fel az eur/huf. Akkor az volt helyes döntés, most is azt mondom. Sosem látom másképpen. 320 mint ellenállást áttörte EURHUF, és Bux is letört a csökkenő háromszögből. Mit kellett volna erre tennem. Mond meg?
E-STAR