Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
eurusd chartját visszanézve , nem találni nyitva hagyott rést , vszinű betölti , sztem 1-4 nap alatt , ...1,3080 a teteje, onnan viszont vsznű lefordul, persze testcselek lehetnek benne ...
Francia aukcióig sztem ne piszkáld! Nem gondolnám h fel menne (bár ott a rés), de itt minden elképzelhető. Semmi nem indokolja ezt az eur "erősödést" Meglátjuk!
Úgy legyen de az ilyen kitalálmányokat indokolni is szokták valamivel..Mert ilyet én is tudok...Dax 6700 délutánra HUF meg 280...EUR meg 1.32 ennek is van esélye legalább ennyi.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?