Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én is így értelmeztem a dolgot..Nem tudtam, hogy 380 a csökkenő trend vonal alja mert akkor belecsépek reggel pár kontit.. :( Kelhetne korábban is Rocco.. :)
Törölt felhasználó2012. 05. 07. 09:31
Sziasztok, jó napot! )
Rocci egyszavas: Oldalazás
- 6375-ös aljról indulva indulva de. 10 órától kezdve stabilizálódhat a szint.
- Szerinte szerdáig bezárólag 6350-6550 között fog mozogni.
- Azt mondja, hogy azt követően újabb havi mélypontok várhatóak a ma hétfői alj alatt.
Hát megtörtént amire számítottunk -ennek ellenére nem vagyok túl vidám, mert beragadt 1 longom amit higítok majd-.
a shortjaim vastag pluszban zárultak. Most várok , mert szeritem is túl nagy ez a kb 140 pontos rés, ebből valamennyit biztosan visszatölt a napokban - egyébként indijeim is ezt mutatják -.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?